Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Willem de Zwijgerlaan 98 - bel AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 96 p/m
Bouwjaar  :  1938
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  96 p/mnd
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  166 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  gang, berging, balkon
Omschrijving:
*** Willem de Zwijgerlaan 98-bel te 1056 JT Amsterdam ***

REEDS ONDER BOD !!!

LICHT 3 KAMER APPARTEMENT VAN 50 M2 MET 2 SLAAPKAMERS, BALKON, BERGING, INBOUWKASTEN EN DUBBELGLAS. OM DE HOEK VAN OUD-WEST IN HET PRIMA ONDERHOUDEN COMPLEX GEUZENHOF 1 MET UITZICHT IN HET GROEN. IDEAAL VOOR EEN STARTER DIE NOG NAAR EIGEN SMAAK WARDE WIL TOEVOEGEN AAN DE WONING.

In het beste deel van de straat, met uitzicht op het plantsoen en oude platanen, ligt aan de parallelweg dit bekende wooncomplex. Geuzenhof I dateert uit 1939 en heeft een grote afgesloten binnentuin en een huismeester. De goed geregelde VVE waarborgt zorgeloos wonen. Het appartement ligt op de eerste verdieping met vrij uitzicht op oude bomen. Het ligt op afgekochte erfpachtgrond tot 2058! Ideaal voor een starter, single of stel.

Indeling
Entree pand via hardstenentrap, trap naar de eerste verdieping. Entree woning, garderobe.Woonkamer aan straatzijde. De keuken aan balkonzijde is eenvoudig. Er zijn 2 goede slaapkamers, elke met openslaande deuren aan het balkon. Het balkon ligt op het oosten. De badkamer is netjes en in het appartement ligt een laminaatvloer. Een eigen berging in de onderbouw is aanwezig.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Centraal gelegen in het leukste deel van de Baarsjes schurend aan Oud-West. Je loopt hier zo naar de Clerqstraat of het Hugo de Grootplein in met diverse terrassen en cafés. De AH en buurtwinkels liggen om de hoek op de Jan van Galenstraat. Door de parallelweg zijn er veel parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Er zijn diverse tramlijnen.

De VVE
De grote en actieve VVE wordt professioneel geadministreerd door Rappange VVE Beheer, er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Er is goed financieel beheer en per 2016 bedroeg het kasreserve ca. € 785.000,- Een huishoudelijk reglement is aanwezig. Er is nog geschilderd in 2013. Gevels zijn behandeld met anti-graffiti. De huismeester zorgt voor het dagelijks onderhoud. De servicekosten zijn € 96,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering klein en grootonderhoud, schoonmaak algemene ruimtes, huismeester, opstalverzekering & WA van het complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-253 gelegen op AFGEKOCHTE erfpacht grond tot 2058.
* Woonoppervlak 55 m2 BVO en 49 m2 GO, exclusief het balkon (6,5 m2) en exclusief de berging (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 166 m3.
* Voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
* Warm water en verwarming via een eigen CV-combiketel.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl