Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Willem de Zwijgerlaan 130 - I AMSTERDAM, De Baarsjes

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 124 p/m
Bouwjaar  :  1934
Wijk  :  De Baarsjes
Ligging  :  In woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  124 p/mnd
Woonoppervlakte  :  49 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Inhoud  :  163 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
*** Willem de Zwijgerlaan 130-I te 1056 JV Amsterdam ***

GERENOVEERD EN MODERN 3 KAMERAPPRTEMENT VAN CA. 50 M2 MET O.A. EEN BALKON, EXTRA BERGING EN INBOUWKASTEN, OM DE HOEK VAN OUD-WEST IN HET GOED ONDERHOUDEN COMPLEX GEUZENHOF 1. IDEAAL VOOR EEN STARTER!

In het beste deel van de straat, met uitzicht op het plantsoen en oude platanen, ligt aan de parallelweg dit bekende wooncomplex. Geuzenhof I dateert uit 1939 en heeft een grote afgesloten binnentuin en een huismeester. De goed geregelde VVE waarborgt zorgeloos wonen. Paneeldeuren zijn nog aanwezig in het sfeervolle appartement. Het wordt overigens zeer netjes bewoond, je kunt er zo in.

Indeling
Entree pand via hardstenentrap, trap naar de eerste verdieping. Entree woning, garderobe, apart toilet.
Woonkamer aan straatzijde met deur naar kleine zijkamer, ideaal als werk/logeerkamer. Beide hebben nog een inbouwkast. De keuken aan balkonzijde is modern en voorzien van een inbouw koelkast, wasmachine, combi magnetron, gas kookplaat en wasemkap. De slaapkamer met inbouwkast ligt ook aan de tuinkant, met openslaande deuren. Het balkon ligt op het oosten. De badkamer is modern vernieuwd en er is een wastafel. In het appartement ligt een nette laminaatvloer. Een eigen berging in de onderbouw is aanwezig.

Omgeving, auto en openbaar vervoer Centraal gelegen in het leukste deel van de Baarsjes schurend aan Oud-West. Je loopt hier zo naar de Clerqstraat of het Hugo de Grootplein in met diverse terrassen en cafés. De AH en buurtwinkels liggen om de hoek op de Jan van Galenstraat. Door de parallelweg zijn er veel parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Er zijn diverse tramlijnen.

De VVE
De grote en actieve VVE wordt professioneel geadministreerd door Rappange VVE Beheer, er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Er is goed financieel beheer en per 2015 bedroeg het kasreserve € 513.000,- Een huishoudelijk reglement is aanwezig. Er is nog geschilderd in 2013. Gevels zijn behandeld met anti-graffiti. De huismeester zorgt voor het dagelijks onderhoud. De servicekosten zijn € 124,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering & WA van het complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-318 gelegen op erfpachtgrond. Het nieuwe tijdvak loopt tot 31-08-2064 met een zeer redelijke canon van € 270,- per jaar, onder de gemeentelijke bepalingen van 2000.
* Woonoppervlak 55 m2 BVO en 49 m2 GO exclusief balkon en ex. berging (conform Nen2580), inhoud ca. 163 m3.
* Voorzien van vloerisolatie en dubbelglas.
* Warm water en verwarming via een eigen CV-combiketel uit 2012.
* Mechanische ventilatie, intercom en kabel-tv zijn aanwezig.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl