Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Warmoesstraat 34 B AMSTERDAM, Oude stad

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Stads-woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Oude stad
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  228 p/mnd
Woonoppervlakte  :  96 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  279 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
*** Warmoesstraat 34-B te 1012 JE Amsterdam ***

Ruim en licht wonen in een prachtig LOFT appartement in een rijksmonument, een pand op een verrassend stille locatie in hartje stad. Geniet van alle voorzieningen en vertier van de bruisende, oude- en historische de binnenstad van Amsterdam.

Het karakteristieke en grote 2 kamer appartement is zeer royaal wat betreft de slaapkamer en de living. Je hebt geen bovenburen. Het ligt op de 3e verdieping met eigen entree wat begint op 2 hoog. Het zadeldak met fraaie spanten en hoog plafond geeft een hoog effect door de hele woning. Verder is het afgewerkt met radiator omkasting en inbouwverlichting. Het is modern afgewerkt met extra dakramen voor extra licht. De woonkamer met 'open plan' keuken ligt aam de straatzijde, de luxe badkamer ligt in het midden en is modern, de slaapkamer aan de stille achterzijde.
Het appartement is zo te betrekken en ligt op eigen grond. Gemakkelijk kan nog een extra vliering of berging worde gecreëerd door de hoogte. Het monumentale pand bestaat uit een voor- en achterhuis. Er is professionele beheer voor de kleine VVE van 6 leden. Op de begane grond is een Italiaans restaurant gevestigd, wat onlangs helemaal is vernieuwd.

Indeling
Entree pand, gang en trap naar de 2e verdieping, eigen entree appartement met trap en raam naar de 3e etage: hal, meterkast, wasruimte kast met cv opstelling. De woonkamer is bijna 12 meter diep. Het heeft een Frans balkon aan de straatkant. Door het hoge dak en spanten is heel sfeervol. Door de dakramen is het extra licht. De openkeuken is uitgerust met oven, keramisch kookplaat, RVS afzuigkap en Smeg koelkast. De slaapkamer met inbouwkast heeft ook een hoog plafond. Het ligt aan de rustige achterzijde. Eventueel is deze op te delen in 2 slaapkamers. De luxe en grote badkamer met raam heeft een inloop (regen) douche voor 2 personen, toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator. Het appartement is afgewerkt met inbouwverlichting en radiator omkasting en een lichte witte vloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Geniet van alles wat de bruisende binnenstad te bieden heeft. Dit geldt ook voor de Warmoesstraat en de Zeedijk met hun buurtwinkels en lokale horeca, Chinatown, de Nieuwmarkt en het Damrak. Ook de Bijenkorf, EYE en natuurlijk De Dam zijn op loopafstand. Het CS gebied, voor de deur, ondergaat momenteel een metamorfose, straks zal de Prins Hendrikkade ook eenrichtingverkeer worden. Idealer voor public transport kunt u niet wonen. U kunt kiezen uit alle bussen/trams/metro en (internationaal) treinvervoer. Binnenkort komt daar ook nog eens de Noord-Zuidlijn bij.

De VVE
De actieve VVE van leden wordt professioneel geadministreerd door Delair Vastgoed., er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Recent in 2015 is groot onderhoud uitgevoerd aan het dak en de complete voorgevel is geschilderd. De servicekosten zijn €228,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud, bankkosten, schoonmaak algemene ruimtes, watergeld, opstalverzekering/rechtsbijstand/glas verzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-3 gelegen op eigen grond.
* Rijksmonument
* Woonoppervlakte 111 m2 BVO en 96 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 280 m3.
*Voorzien van video-intercom en vloerisolatie (cementdekvloer).
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel, Intergas vernieuwd in 2011.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl