Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Valeriusstraat 183 - III AMSTERDAM, Willemsparkbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Willemsparkbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  112 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Inhoud  :  431 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang
Omschrijving:
Valeriusstraat 183-III & IV (see English tekst below)

Licht en sfeervol 4/5 kamer dubbel bovenhuis van 112 m2 met dakterras, en suite woonkamer en 3 slaapkamers. Gelegen op de 3e en 4e verdieping in de karakteristieke en rustige Valeriusstraat. Om de hoek van buurtwinkels en het Vondelpark. Een ideaal (gezin) huis zonder bovenburen. Zeer interessant voor wie nog de keuken en badkamer naar eigen smaak wenst te verbouwen. Details als schouwen, hoge plafonds en paneeldeuren zijn aanwezig en er ligt een houtenvloer. Het riante dakterras van ca. 25 m2 ligt op het zuiden, dus de hele dag zon verzekerd. Het pand op eigen grond uit 1914 ligt in de geliefde Willemsparkbuurt.

Indeling
Entree pand, ruim trappenhuis naar de 3e verdieping, entree woning, hal met garderobe, gastentoilet met fontein. Ruime dichte keuken met veel kastruimte en een fraaie tegelvloer. Slaap/werkkamer aan straatzijde. Woon/eetkamer en suite, met nog glas-in-lood deuren en inbouwkasten. De schouwen zijn nog aanwezig. Door de ligging en grote ramen is het een zeer lichte woning met een Frans balkon aan achterzijde. Trap naar zolderverdieping, master-bedroom aan tuinzijde met openslaande deuren naar het dakterras. Derde slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel. Badkamer uitgerust met tegelvloer, 2e toilet, wastafelmeubel en ligbad met douche. Hier is ook aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de overloop is het dakterras ook bereikbaar. Deze is ca. 25 m2 gelegen op het zuiden met houten delen en houten bergkast.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
De gewilde Willemsparkbuurt kenmerkt zich door veel statige panden met veel gezinnen en expats. Diverse scholen , crèches en basisscholen onderwijs liggen in deze wijk. Op loopafstand vindt enerzijds buurtwinkels en horeca op de Amstelveenseweg als zowel de exclusievere winkels op de Cornelis Schuytstraat. Om de hoek ligt de vernieuwde Jumbo supermarkt, buurtcafe Affourtit of cafe/restaurant Singh Singh. De woning is goed bereikbaar per openbaar vervoer (bus en tram 16 De Lairessestraat en tram 2 Koninginneweg). Er is goed en betaald parkeren mogelijk in de straat middels een vergunningsysteem.

De VVE
De kleine VVE van 2 leden wordt in eigen beheer gevoerd, er wordt vergaderd en gespaard. Servicekosten ca. €100,- per maand inclusief: VVE beheer, KVK, bankkosten, reservering grootonderhoud, elektra trappenhuis, watergeld en opstalverzekering pand.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-3.
* Woonoppervlakte 133 m2 BVO, = 112 m2 GO (GO is gemeten conform Nen2580),
* Dakterras ca. 25 m2 (6,83 x 3,64), inhoud ca. 431m3. Bouwjaar ca. 1914.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel, vernieuwd in 2012.
* Geen bovenburen

English tekst

Light and cozy double floor house of 112 m2 with sunny roof terrace , 'en suite' living room and three bedrooms . Located on the 3rd and 4th floor in the typical and peaceful Valeriusstraat . Around the corner from local shops and the Vondelpark . It is an ideal (family ) house without neighbors above . Very interesting for those who wish to remodelling the kitchen and bathroom to your taste. Details like fireplaces, high ceilings and paneled doors are still present and there is a wood floor. The spacious roof terrace of 25 m2 is facing south , so sun is assured all day. The property build around 1994 is located on private land in Willemspark Neighborhood .

Lay-out
Entrance building , wide staircase to the 3rd floor , entrance hall with cloakroom , guest toilet. Closed kitchen with plenty of cupboard space and a beautiful tiled floor . Bedroom / office at the street side . Living / dining room 'en suite', with still stained- glass doors and fitted wardrobes . Two chimneys are still present. Because of its location and large windows the house is very bright. There is a French balcony at the rear. Stairs to top floor, master bedroom overlooking the garden with patio doors to the roof terrace . Third bedroom with dormer window to the front . Bathroom fitted with tiled floor , 2nd toilet , washbasin and bath with shower . Here is also connection for a washing machine .The roof terrace is approximately 25 m2 south facing with wooden parts and a wooden closet .

Environment, car and public transport
The popular Willemspark Area is characterized by many stately buildings housing many families and expatriates . Schools, kindergartens and primary schools are numerous in this district .Within walking distance of both local shops and restaurants on the Amstelveenseweg both the exclusive shops on the Cornelis Schuyt Street . Around the corner you find the new Jumbo supermarket , neighborhood pub Affourtit or café / restaurant Sing Sing . The property is well served by public transport (bus and tram 16 Lairessestraat and tram 2 Koninginneweg ) .

Association of owners
The small VVE of two members is administered in private. The service costs aare pproximately € 100, - per month including : management fee , KVK , bank charges , reservation and maintenance , electricity stairwell , water charges and home insurance property.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl