Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Valckenierstraat 39 - K AMSTERDAM, Plantagebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Plantagebuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  40 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  116 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
*** Valckenierstraat 39-K te 1018 XE Amsterdam *** SOLD !!!!!

HIP WONEN IN EEN VOORMALIGE SCHOOL IN EEN KAK STRAK VERBOUWD DUPLEX 2 KAMERAPPARTEMENT OP 1 HOOG. HET IS SUPER INGEDEELD EN IN 2017 MODERN INTERN VERNIEUWD. HET COMPLEX BIEDT NOG EEN GEMEENSCHAPPELIJKE BINNENTUIN EN EEN ZOLDERBERGING. GELEGEN IN DE GELIEFDE PLANTAGE BUURT.

De afgelopen maanden is dit appartement compleet gerenoveerd voor wat betreft: nieuwe vloer, isolatie, nieuwe wanden, houten trap, nieuwe keuken en badkamer, nieuwe bedrading, leidingen, nieuwe cv en mechanische ventilatie. Dit moderne en licht stadsappartement heeft een hoge 'feel good'. Het heeft een stukje beloopbaar doorkijk glazen vloer. Gelegen in de mooie en gezellige Plantage buurt. Dit markante oude schoolgebouw is getransformeerd naar wonen en ateliers. De riante groene binnentuin is een grote plus. Om de hoek van de UVA, de metro, bioscoop Kriteron en de Plantage Middenlaan. Dit 'ready to move in' appartement is ideaal voor een starter, student, single of als pied-a-terre.

Indeling
Entree pand via gemeenschappelijke entree, hal, fraai en ruim trappenhuis naar de 1e verdieping, entree woning, nieuwe meterkast met cv opstelling, Living met lichte houten vloer, open kast en nieuw houten keukenblok. De open keuken is voorzien van: vaatwasser, hete lucht oven, 4 pits gaskookplaat en spoelbak. Houten open trap naar de 2e verdieping: ruime slaapkamer met fraai balkenplafond. De badkamer aan de achterzijde, geheel vernieuwd, is uitgerust met een inloopdouche, tegelvoer, wastafel meubel met ruimte voor wasmachine en een hangend toilet.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Samen met de Plantage buurt is de Sarphati buurt een gewild onderdeel van het centrum. De buurt kenmerkt zich door nog nostalgische woningen en bedrijfjes. Gelegen tussen de Roeterstraat met de Universiteit van Amsterdam en de Wibautstraat. Nabij de Amstel, het Waterlooplein en Artis. De metrolijn CS/Amstelstation en tramhalte Sarphatistraat zijn op de hoek. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de ring A-10.

De VVE
"De Valckenier" van 8 leden wordt geadministreerd door een der eigenaren. De servicekosten zijn ca. € 50,- per maand inclusief: het beheer, reservering groot onderhoud, elektra algemene ruimtes en opstalverzekering pand.
De VVE heeft een ruime kasreserve opgebouwd.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-15 gelegen op afgekochte erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam tot 31-05-2042.
* Woonoppervlakte 46 m2 BVO en 40 m2 GO (gemeten conform Nen 2580), inhoud ca. 106 m3.
* Bouwjaar pand: ca. 1900.
* Voorzien van dubbelglas.
* Energielabel D.
* Bestemming: wonen/atelier/gemengd

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl