Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Valckenierstraat 39 - K AMSTERDAM, Plantagebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Plantagebuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
VVE bijdrage  :  110 p/mnd
Woonoppervlakte  :  42 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  110 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
*** Valckenierstraat 39-K te 1018XE Amsterdam centrum *** ONDER BOD!!!

In voormalig schoolgebouw een 2 kamer duplex appartement op 1 en 2 hoog met interne trap naar de slaapkamer. Het is super praktisch ingedeeld. Er zijn nog authentieke balken plafonds. Ideaal om nog te verbouwen naar eigen smaak. Gelegen in de geliefdePlantagebuurt.

Klussers opgelet. Wonen in het centrum met de mogelijkheid je eigen 'touch' aan dit appartement te geven door het te verbouwen intern. De keuken en het sanitair verkeren in verouderde staat. Gelegen in de mooie en gezellige Sarphati buurt. Dit markante oude schoolgebouw is getransformeerd naar wonen en ateliers. Om de hoek van de UVA. Ideaal voor een starter, student of als pied-a-terre.

Indeling
Entree pand via gemeenschappelijke entree, hal, fraai en ruim trappenhuis naar de 1e verdieping, entree woning, meterkast, Open hoekkeuken. Lichte en ruime woonkamer aan de straat met houtenvloer en trap in het midden naar de 2e verdieping: slaapkamer, eveneens met balkenplafond. Badkamer aan de achterzijde, deze is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Samen met de Plantage buurt is de Sarphati buurt een gewild onderdeel van het centrum. De buurt kenmerkt zich door nog nostalgische woningen en bedrijfjes. Gelegen tussen de Roeterstraat met de Universiteit van Amsterdam en de Wibautstraat. Cafe Bagels & Beans zit op de hoek. Nabij de Amstel, het Waterlooplein en Artis. De metrolijn CS/Amstelstation en tramhalte Sarphatistraat zijn op de hoek. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de ring A-10.

De VVE
De VVE wordt professioneel geadministreerd. De servicekosten zijn ca. € 110,- per maand inclusief: het beheer, reservering grootonderhoud, elektra en schoonmaak algemene ruimtes en opstalverzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-15 gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot 31-05-2042.
* Woonoppervlakte 42 m2 GO (gemeten conform Nen2580),
* Verkoper neemt een zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule op in de koopakte.
* De geiser, de groepenkast en gevelkachel zijn verouderd en aan vervanging toe.
* Bestemming: wonen/atelier.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl