Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Ten Katestraat 47 - III AMSTERDAM, De Hallen

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1894
Wijk  :  De Hallen
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  92 p/mnd
Woonoppervlakte  :  67 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  206 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  balkon
Omschrijving:
*** Ten Katestraat 47-III te 1053 BX Amsterdam oud-west **** GEEN BEZICHTIGEN MEER MOGELIJK!

Topfloor 2/3 kamer appartement op de 3e en half 4e verdieping met balkon in een karakteristiek pand met nieuwe fundering! op eigen grond! in de gezellige en levendige Ten Katebuurt, letterlijk om de hoek van de Hallen en de Bilderdijkstraat.

Dit pand uit 1894 is rond 2008 geheel casco gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Op de begane grond is een fietsenwinkel gevestigd. Hierboven 4 woningen. De VVE is gezond en het beheer is uitbesteed. Het appartement voelt groter aan dan de 67 m2 GO. Door de lay-out is het appartement uitermate geschikt voor een single, stel of 2 studenten. Zo zijn er 2 badkamers met 2 toiletten. Ook is een 2e slaapkamer makkelijk te maken. Het is direct te betrekken of nog naar eigen smaak te upgraden. Potentie is er ook voor realisatie van een dakterras, zoals de buren hebben. Wat is oud-west hip en happening. Je woont hier te midden van de buurtwinkels op zowel de Bilderdijkstraat als de Kinkerstraat, de horeca van de Hallen en niet te vergeten de Filmfabriek.

Indeling
Entree pand met stenen trap, trappenhuis naar de 3e verdieping, entree woning, doorzon woonkamer met 3 ramen aan de straat. Open modern keuken met inbouw apparatuur (vaatwasser, oven, magnetron, afzuigkap) Meterkast. Kast met cv opstelling. Openslaande deuren naar balkon. De badkamer met raam, ligbad toilet (1), handdoekradiator, wasmachine aansluiting en wastafel bevindt zich in de uitbouw. Open houten trap naar de zolder. Hal met deur naar badkamer met 2e toilet en wastafel, een douche is hier eenvoudig te installeren. Zeer ruime slaapkamer. Er ligt een laminaat dekvloer.

Omgeving en openbaar vervoer
Centrale ligging op de bekende Ten Katemarkt. Binnen 5 minuten ben je op de fiets in de Jordaan of in het Vondelpark. Door de Hallencomplex is dit deel van oud-west hip en happening. Hier zijn ook de Bioscoop en fietsenstalling gevestigd. En voor als het regent de tramlijnen 13,17,7 om de hoek.

De VVE
Deze bestaat uit 5 leden, het beheer is professioneel uitbesteed aan De Nieuwe Wereld. De servicekosten zijn € 92,54 per maand. In 2017 is nog groot onderhoud uitgevoerd aan de voor- en achtergevel, schilderwerk.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-5, gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 78 m2 BVO en 67 m2 GO (conform Nen2580), inhoud ca. 206 m3.
* Voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel Remeha.
* Mechanische ventilatie, intercom en kabel-tv zijn aanwezig.
* Mogelijkheid tot realisatie van een dakterras.


ENGLISH TEXT

Topfloor 2/3 room apartment on the 3rd and 4th floor with balcony in a characteristic building with a new foundation on private land in the cozy and lively Ten Katebuurt, literally around the corner from De Hallen and Bilderdijkstraat.

This building from 1894 has been renovated casco around 2008 including new foundation. A bicycle shop is located on the ground floor. Above 4 houses. The VVE is healthy and the management is outsourced. The apartment feels bigger than the 67 m2 GO. The layout makes the apartment ideal for a single, couple or 2 students. There are 2 bathrooms with 2 toilets present. Also a 2nd bedroom is easy to make. It can be directly involved or upgraded to your own taste. There is also potential for the realization of a roof terrace, as the neighbors did. What is oud-west hip and happening. You live here in the middle of the local shops on both the Bilderdijkstraat and the Kinkerstraat, the hospitality of the Hallen, not to mention the Filmfabriek.

Layout
Entrance building with stone staircase, stairway to the 3rd floor, entrance apartment, living room with
3 windows on the street. Open modern kitchen with built-in appliances (dishwasher, oven, microwave, extractor) Cabinet with central heating system. Opening doors to balcony. The bathroom with window, bath toilet (1), towel radiator, washing machine connection and sink . Open wooden staircase to the attic. Hall with door to bathroom with 2nd toilet and sink, a shower is easy to install here. Very spacious bedroom. There is a laminate flooring present.

Environment and public transport
Central location on the famous Ten Katemarkt. Within 5 minutes you are on the bike in the Jordaan or in the Vondelpark. Because of De Hallen complex this part of old-west is so much appealing. Here you find also the Cinema and bicycle parking. If it rains the tramlines 13,17,7 are around the corner.

The VVE
This consists of 5 members, the management is professionally outsourced to De Nieuwe Wereld. The service costs are € 92,54 per month. In 2017, major maintenance has been carried out on the and rear wall, painting.

Particularities
* Condominium A-5, located on free hold.
* Surface area 78 m2 BVO and 67 m2 GO (according Nen2580), volume approx. 206 m3.
* Equipped with wooden frames with double glazing.
* Hot water and heating through a CV-combi system Remeha.
* Mechanical ventilation, intercom and cable TV are available.
* Possibility to realize a roof terrace.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl