Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Slaakstraat 9 - II/IV AMSTERDAM, Rivierebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1934
Wijk  :  Rivierebuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  191 p/mnd
Woonoppervlakte  :  90 m²
Inpandige ruimte  :  22 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
*** Slaakstraat 9-II te 1078 BC Amsterdam ***

GERENOVEERD, RUIM EN LICHT 4/5 KAMERAPPARTEMENT, TYPE JAREN 30, MET 3 SLAAPKAMERS, ERKER, BALKON EN NOG EEN BERGING EN GROTE ZOLDERKAMER VAN 22 M2 OP DE 4E ETAGE. MULTIFUNKTIONEEL: IDEAAL VOOR EEN AU-PAIR, EEN PUBER, KANTOOR OF PRAKTIJK AAN HUIS OF DE VERHUUR!

Dit verbouwde familiehuis ligt op de 2e verdieping van een fraai pand met een gezonde VVE. Kenmerkend hier zijn de paneeldeuren en inbouwkasten. Het sfeervolle appartement wordt gecomplementeerd door een nieuwe moderne luxe open keuken en dito badkamer. De kamer-en-suite ligt over de volle breedte van het pand. Een extra toilet op de zolder en aansluitingen in de zolderkamer voor keuken/douche vormen een big plus voor evt. extra bewoning. De woning ligt op afgekochte erfpachtgrond. Het complex in de Amsterdamse Schoolstijl ligt in een rustige zijstraat van de Churchill-laan. Gelegen in het mooiste stuk van de Rivierenbuurt, schurend aan oud-zuid, nabij de Apollolaan, Sporthal Zuid, het Beatrix park en de Rai.

Indeling
Entree via bordestrap, entree pand op 1 hoog, een trap naar de 2e verdieping, entree woning, hal, intercom, meterkast, 2 deuren naar de woonkamer en suite met erker aan straatzijde. De open keuken hier is vernieuwd in 2012 en voorzien van koelkast, 5 pit gas koken, combi magnetron/oven, afzuigkap en vaatwasser. De moderne badkamer is eveneens vernieuwd in 2012, uitgerust met dubbele wastafel, toilet, halogeenverlichting en ligbad. De 3 slaapkamers liggen aan tuinzijde, elk met een inbouwkast, de master bedroom met openslaande deuren naar het balkon. Op de 4e verdieping bevindt zich en een aparte berging met wasmachine/droger opstelling en een extra multifunctionele kamer met 4 ramen. Er is een laminaatvloer met isolatie, verwarming en een inbouwkast. Hier is eenvoudig een keuken en douche te plaatsen. Er is al een toilet op de gang.

Installaties
Warm water en verwarming via (gasgestookte) blokverwarming. Vernieuwde elektrische installatie.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Dichtbij de Apollolaan is dit het mooiste stuk van de Rivierenbuurt, met veel bomen en parkeergelegenheid. De buurtwinkels en leuke restaurants liggen om de hoek op de Scheldestraat. Dit geldt ook voor de Beethovenstraat. Via de Rai zit je binnen 5 minuten op de ring A-10, of station Rai voor metro en trein (Schiphol). Om de hoek in de Amstelkade kun je een bootje afmeren.

De VVE
De actieve VVE van 44 leden wordt professioneel geadministreerd, er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Servicekosten € 311,- inclusief € 120,- voorschot stookkosten per maand voor: VVE beheer, reservering grootonderhoud, onderhoud cv installatie, gas Liander, opstalverzekering complex. (in 2016 worden de servicekosten met € 75,- verlaagd!)

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-24 gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot 2059!
* Woonoppervlakte 98 m2 BVO, zolderkamers 28 m2 en 2e etage 90 m2 GO, (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 305 m3 (excl. zolder).
* Voorzien van hardhouten kozijnen en vloerisolatie.
* eikenhouten lamelparketvloer zijn aangebracht.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl