Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Roetersstraat 2 E AMSTERDAM, Plantagebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 131 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Plantagebuurt
Ligging  :  Aan water, in centrum
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  131 p/mnd
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Inhoud  :  166 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Omschrijving:
*** Roetersstraat 2-E te 1018 WC Amsterdam- Plantagebuurt ***

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Geheel luxe verbouwd 3 kamerappartement van circa 55 m2 in een fraai vooroorlogs pand op eigen grond in de gewilde Plantagebuurt. Om de hoek van Artis, de Hortus, en de UVA.

Dit moderne appartement heeft alles wat je zoekt en wenst! Het is o.a. voorzien van een visgraat parketvloer, nieuwe keuken met inbouwapparatuur (en wasmachine/droger) en een nieuwe badkamer. De 2e kamer is hier geheel verbouwd naar een walk-in closet met inbouwkasten op maat. Echt geweldig! In 2012 is het hoekpand in zijn totaliteit en hoogwaardig verbouwd naar appartementen. Het is toen ook gesplitst in woningen op eigen grond. Het heeft een energielabel B. De lichte woning ligt op de 4e verdieping. Met als voordeel dat de houten spanten zichtbaar zijn en dat
je geen bovenburen hebt. Tevens heb je hier nog de optie tot het aanleggen van een dakterras. Het luxe appartement is direkt en turn key beschikbaar.


Indeling
Entree pand, trap naar 4e verdieping, entree woning, intercom, slaapkamer met meterkast, 2e kamer welke in verbouwd naar een ideale walk-in closet. De moderne badkamer met raam is voorzien van (regen) douche, toilet en wastafel. De luxe keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals: een gas kookplaat, vaatwasmachine (Smeg), RVS schouw, hete lucht oven, was/droger combinatie, koelkast met vriezer en een hardstenen blad. De fraaie ruime living heeft 8 ramen en inbouwkasten. Zowel de houtenvloer als de originele dakspanten in het zicht geven het appartement een super sfeervol karakter.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen op de hoek met de Nieuwe Prinsengracht in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheimpark, het Waterlooplein, de metro op de Wibautstraat, Theater Carre en de Amstel. Iets verderop in de straat ligt de art bioscoop Kriterion. De Albert Heijn ligt op de Sarphatistraat. In dit gebied krijgt u nog snel een parkeervergunning. De tramhaltes 9 en 14 liggen op de hoek van de straat.

De VVE
De actieve VVE van 5 leden wordt geadministreerd door kantoor Henk Willemsen. er wordt vergaderd, gespaard en er is een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) aanwezig. De servicekosten € 131,- per maand inclusief: VVE beheer, watergeld, schoonmaakkosten, elektra trappenhuis, bankkosten, reservering klein- en grootonderhoud en opstalverzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-8, gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 63 m2 BVO en 54 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud 166 m3.
* Het platdak is al mee gesplitst ten behoeve van dit appartement, voor de aanleg van een dakterras.
* Dit gemeentelijk monument ligt ook nog in een beschermd stadsgebied.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel Intergas HR, uit 2012.
* Verkoper zal een EPA certificaat B overhandigen aan de koper.

ENGLISH TEXT

Completely renovated luxury 2/3 bedroom apartment of about 55 m2 in a beautiful building on private land in the popular Plantagebuurt. Around the corner from Artis Zoo, the Hortus, and the UVA.

This modern apartment has everything you want and need! It is equipped with a parquet floor, new kitchen with appliances (washing machine/dryer) and a new bathroom. The 2nd room is here completely transformed into a walk-in closet with built-in custom cabinetry. Really amazing! In 2012, the corner building in its totality and high-quality converted into apartments. That time it was also split into apartments on private land. It has an energy label B.
The bright apartment is on the 4th floor. With the advantage that the wooden beams are visible and that you have no neighbors above. Here you have also the option to build a roof terrace. The luxury apartment is turn key and directly available.

Lay-out
Entrance building, stairs to 4th floor, entrance, intercom, main bedroom, 2nd room which has been turned into a perfect walk-in closet. The modern bathroom with window is equipped with (rain) shower, toilet and sink. The kitchen is equipped with appliances such as a gas stove, dishwasher (Smeg), stainless steel fireplace, washer / dryer combo, refrigerator with freezer and a stone top. The beautiful living room has 8 windows and fitted wardrobes. Both the wooden floor as the original visible rafters give the apartment a very attractive character.

Area, car and public transport
Located at the corner of Nieuwe Prinsengracht in the popular Plantagebuurt near Natura Artis, Hortus Botanicus, Wertheim Park, Waterlooplein, the subway on the Wibautstraat, Theater Carré and the Amstel River. Just down the street is the art cinema Kriterion. Albert Heijn is the Sarphatistraat. Tram 9 and 14 are located on the corner of the street.

the owners association
The active owners association of five members is administered by one of the owners, There is a long-term maintenance (MJOP) present. The service costs € 131, - per month include: VVE management, water charges, cleaning, electricity staircase, bank charges, small and large maintenance and building insurance complex.

Specifics
* Condominium A-8 freehold.
* Surface area 63 m2 BVO and 54 m2 GO (measured according NEN2580), content 166 m3.
* The flat roof is already part of this apartment, to build a roof terrace.
* This municipal monument is also located in a protected urban area.
* Hot water and heating through a central heating combi boiler Intergas HR, from 2012.
* The seller will deliver an energy performance certificate B to the buyer.
* The terms of sale of our office are applicable to this sale.
* Status: owner occupant.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl