Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Wat vinden klanten van ons kantoor?

beoordelingen Wijkhuizen makelaars

Wij zijn uitermate tevreden over de verkoop van ons huis in de Weteringbuurt. Alles is naar wens gegaan, de bezichtigingen en administratieve handelingen, zowel als de commerciële aanpak als het advies. Ook zijn de kosten laag en volgens afspraak gebleven. Wij wensen Wijkhuizen makelaars vele goede zaken. We danken U alsnog voor Uw correcte behandeling. Met vriendelijke groeten,
H. Laseur


Rene is de gedegen makelaar die ons door de deprimerende zoektocht naar een appartement in Adam heeft getrokken. Wij kunnen Rene alleen maar aanprijzen aan iedereen die er zelf weinig verstand van heeft, maar wel goed weet wat hij/zij zoekt. Rene begreep heel goed wat wij wilden, en had ook goed door wat voor ons allebei de belangrijkste punten waren (waar we het niet over eens waren). Als een soort van relatietherapeut wist hij ons heel goed te managen in onze zoektocht, en heeft hij ons voor foute impulsieve acties behoed. Je kunt op hem bouwen, Rene helpt je tot het laatste moment, en zelfs na afronding van de koop heeft hij ons van antwoorden voorzien vanaf zijn vakantieadres. Rene, bedankt!
Rik & Saba


Wij zijn super blij met Rene's hulp bij het vinden en de aankoop van ons eerste huis in de Westerpark buurt. Rene was nauwkeurig, gedreven & communicatief en loodste ons geduldig en kundig door het hele proces heen, van zoektocht tot handtekening. Hij bedong tevens een mooie prijs bij de onderhandeling en verdiende zichzelf zo dubbel en dwars terug. Een aanrader!
Evelyn & Mark


Bij het zoeken naar een woning in Amsterdam kwam ik René tegen als verkopende makelaar bij een bezichtiging. Die indruk was zo goed dat wij hem later gevraagd hebben onze makelaar te worden bij het zoeken naar een geschikt appartement. Zowel op afstand (Tokio) als lokaal in Amsterdam verliep de communicatie uitstekend. We zaten al snel op een en dezelfde lijn met René wat onze voorkeuren betrof. René wist snel het kaf van het koren te scheiden bij de zoektocht. Bij het onderhandelen zat hij er bovenop om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen. Ook wist hij er een mooie prijs uit te slepen. Wij zijn heel blij dat we René hadden en dat hij ons zo goed heeft kunnen adviseren met het verkrijgen van onze prachtige nieuwe woning in Oud-West. Bedankt René, Hulde!
Niki & Nils


Wij zijn heel tevreden met de makelaarsdiensten van René Wijkhuizen. Hij luisterde goed naar onze wensen, ook als ze gedurende het aankoopproces wijzigden. Hij reageerde accuraat op onze vragen en het maken van afspraken voor het bezichtigen van huizen. Hij was thuis in de bouwkundige details en deed gedegen voorwerk. Daarnaast is hij een sympathieke persoon. Hierdoor hebben we binnen korte tijd een woning gevonden die aan al onze wensen voldeed. Margot Dijker


Na een verblijf van 10 jaar in het buitenland was ik slecht voorbereid op enerzijds het gebrek aan klantvriendelijkheid bij veel makelaars, en anderszijds de veranderde gang van zaken bij de aankoop van een huis. Toen ik Rene Wijkhuizen tegenkwam in mijn zoektocht naar een apartement, was ik zo aangenaam verrast door zijn vriendelijkheid & oprechtheid dat ik hem vroeg op te treden als mijn aankoopmakelaar. Het contact over de aanschaf verliep efficient & zeer plezierig & uiteindelijk wist Rene mij zo goed te helpen dat ik hem volop heb aanbevolen bij vrienden, die op hun beurt ook tevreden klanten zijn!
Emma K.


Tijdens onze zoektocht naar een woning kwamen we René tegen als verkopende makelaar bij 1 van onze bezichtigingen. Het klikte gelijk, en na twee dagen was René de makelaar die óns hielp. Bijkomstig voordeel is dat hij de Franse taal uitstekend beheerst, wat een uitkomst is gezien het feit dat mijn vriendin uit Frankrijk komt.

René hielp actief mee met zoeken. Hij ging altijd vol enthousiasme mee naar bezichtigingen, wat naast leerzaam ook altijd erg gezellig was. René is een professioneel vakman, die van zijn baan houdt. Waar wij ons lieten verdoezelen door emotie bij een potentiële woning, stelde René met een kritische blik de juiste vragen. Binnen enkele weken hebben systematisch naar onze droomwoning toegewerkt. René heeft ons door het gehele koopproces geleid (bieden, onderhandelen, contracten, notaris, etcetera).

Kortom, de beste keuze tijdens dit hele proces, was de keuze voor het huis wat wij uiteindelijk hebben gekocht, maar zonder René was dit niet gelukt. Nogmaals bedankt voor alle hulp! Alice & Bastiaan


"Hartelijk dank voor de verkoop van ons Amsterdamse appartement. We hebben het contact met jou als erg prettig ervaren en kijken terug op een prettige samenwerking. De kleinschaligheid van het kantoor, je persoonlijke aanpak met aandacht voor onze wensen en de prettige communicatie onderling maakten dat we vol vertrouwen de verkoop van ons huis aan jou overlieten. En met een mooi resultaat!"

Vincent Veenema & Marcel Dijkens