Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Plantage Muidergracht 143 Sous AMSTERDAM, Plantage buurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Plantage buurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse F
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  164 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
*** Plantage Muidergracht 143-sous te 1018 TS Amsterdam ***

GEHEEL LUXE VERBOUWD, ZONNIG EN LICHT BEGANE GROND APPARTEMENT VAN CIRCA 50 M2 IN EEN FRAAI PAND OP EIGEN GROND IN DE GEWILDE PLANTAGE BUURT. OM DE HOEK VAN ARTIS, TROPENMUSEUM EM DE UVA.

Wat een toplocatie. Wat een leuke en sfeervol appartement en 'plein sud' gelegen. Met geveltuintje en mogelijkheid voor een 'rosé ' bankje voor de deur. Intern is het modern afgewerkt met een lichte houten vloer, inbouwverlichting en een strakke gas openhaard. De huidige eigenaar woont hier al 17 jaar met veel plezier. De badkamer is in 2015 verbouwd en de moderne keuken heeft nog een barretje. Eenvoudig is een aparte slaapkamer te realiseren, via bijvoorbeeld een fraaie glazen wand. Het goed onderhouden pand met wit gepleisterde gevel is karakteristiek en valt onder beschermd stadgezicht. Het appartement heeft vrij uitzicht op het water met aan de overzijde een plantsoen en de Sarphatistraat. Er is hier veel parkeerruimte. De groene Plantagebuurt/Artis is rustig en een zeer geliefd stuk van het centrum.

Indeling
Eigen entree, raam met smeedijzer hekwerk, shutters en entree deur in twee delen. Trapkast met veel bergruimte. Woonkeuken met luxe open keuken. Deze is uitgerust met 5 pits gaskooplaat koel-vries combinatie, combi-oven-magnetron, vaarwasmachine (Bosch), mengkraan en meterkast. Compleet met een barretje. Ruime 'cosy' living met moderne openhaard en inbouwkast. Gang met kleding kastenwand en trapje naar de badkamer. Deze is voorzien van inloopdouche, handdoek radiator, wastafelmeubel, hangend toilet en wasmachine/droger kast.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen om de hoek met de Plantage Middenlaan in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheimpark, het Tropenmuseum en de Muiderpoort. Iets verderop ligt de art bioscoop Kriterion en de Albert Heijn op de Sarphatistraat. In dit gebied krijgt u nog snel een parkeervergunning (Centrum zone 3). De tramhaltes 9, 14, 7, 10 liggen vlakbij de straat.

De VVE
De actieve VVE van 4 leden wordt professioneel geadministreerd door Delair. Er wordt vergaderd, gespaard en er is een ruime kasreserve van ca. € 30.000,- De servicekosten zijn € 50,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud, watergeld en opstalverzekering/WA complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-1, gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 57 m2 BVO en 49 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 164 m3.
* Goede stahoogte van 2, 18 m.
* Voorzien van op maat gemaakt opklapbed voor 2 personen.
* Nieuwe moderne badkamer uit 2015 met mechanische ventilatie.
* Warm water middels een nieuwe geiser uit 2015. Verwarming via gas openhaard.
* De fundering is gestabiliseerd, samen met de buurpanden nr 141-145.

ENGLISH TEXT

Completely luxuriously converted, sunny and light ground floor apartment of approximately 50 m2 in a beautiful property on free hold in the popular Plantage neighborhood. Around the corner of Artis, Tropenmuseum and the UVA.

What a prime location. What a nice and atmospheric apartment 'plein sud' located. With fence and possibility for 'rosé' bench in front of the door. Internally, it is modern finished with a light wood floor, built-in lighting and a modern gas fireplace. The current owner has been living here for 17 years with great pleasure. The bathroom was renovated in 2015 and the modern kitchen has a bar. It is simple to realize a separate bedroom, for example by a beautiful glass wall. The well-maintained property with white plastered facade is characteristic and is under protected cityscape. In addition to a lot of parking space, the apartment with free view on the water with on the other side of the Sarphatistraat. The green Plantation neighborhood / Artis is a quiet and a very popular part of the city center.

Layout
Private entrance, window with iron fences, shutters and entrance door in two parts. Staircase with plenty of storage space. Living kitchen with luxury open kitchen. Which is equipped with 5 pits gas-burner, fridge freezer combination, combi oven microwave, dishwasher (Bosch) and meter cabinet. Completed with a bar. Spacious cozy living with modern fireplace and built-in closet. Walk through with closet wall and staircase to the bathroom. This is equipped with walk-in shower, towel radiator, washbasin furniture, hanging toilet and washer / dryer cabinet.

Environment, car and public transport
Located around the corner of the Plantage Badlaan in the beloved Plantage neighborhood near Natura Artis, Hortus Botanicus, the Wertheim Park, the Tropenmuseum and the Muiderpoort. A little further down you find the art cinema Kriterion and Albert Heijn on the Sarphatistraat. In this area you will soon get a parking permit (Center Zone 3). The tram levels 9, 14, 7, 10 are on the corner of the street.

The VVE
The active 4-member VVE is professionally administered by Delair. There is an annual meeting and savings of ca. 30.000,- The service charge is € 50,- per month including: VVE management, reservation maintenance,
water money and home insurance /WA complex.

Particulars
* Condominium A-1, located on freehold.
* Living area 57 m2 BVO and 49 m2 GO (measured according to Nen2580),
* content about 164 m3. Good height of 2, 18 m.
* Equipped with a custom made folding bed for 2 people.
* New modern bathroom from 2015 with mechanical ventilation.
* Hot water by a new geyser Vaillant from 2015. Gas heating fireplace.
* The foundation has been stabilized, along with the neighboring houses No. 141-145.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl