Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Plantage Kerklaan 12 - II AMSTERDAM, Plantagebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 113 p/m
Bouwjaar  :  1886
Wijk  :  Plantagebuurt
Ligging  :  In centrum
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  113 p/mnd
Woonoppervlakte  :  57 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  211 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
*** Plantage Kerklaan 12-II te 1018 TA Amsterdam centrum ***

SFEERVOL EN AUTHENTIEK 2/3 KAMERAPPARTEMENT VAN CA. 60 M2 MET BALKON, NOG 2 SCHOUWEN EN HOOG ORNAMENTEN PLAFOND, IN EEN KARAKTERISTIEK PAND, OP EIGEN GROND, IN DE GEWILDE PLANTAGEBUURT. OM DE HOEK VAN ARTIS, DE HORTUS EN DE UVA.

Het klassieke pand dateert uit 1886. Het sfeervolle appartement met achteruitbouw heeft veel inbouw kastruimte. Het is prachtig afgetimmerd met nog de originele paneeldeuren. Het bestaat uit een voorkamer, een alkoof en een achterkamer met uitbouw als slaapkamer. Er zijn nog veel authentieke details aanwezig. De vernieuwde badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming. De woning is zeer goed onderhouden.

Indeling
Entree pand, trap naar 2e verdieping, entree woning, hal, fraai woon/voorkamer met 3 ramen aan de straat, hoge ornamenten plafond, en suite deuren, authentieke schouw, cv convectorput en inbouwkasten. De alkoof is ideaal voor een eettafel of als studeer/werk hoek. Achterkamer met nog de originele zwarte schouw. De inbouwkast hier betreft een vroegere bedstee. Toegang tot het balkon met ochtend zon via openslaande deuren. Halfopen keuken in de uitbouw met inbouwapparatuur. Slaapkamer in de uitbouw. Vernieuwde badkamer met douche, toilet, wastafel-meubel, mechanische ventilatie en vloerverwarming. In het appartement ligt een zeer passende houten Merbau parketvloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheimpark, het Waterlooplein, de metro op de Wibautstraat, Theater Carre en de Amstel. In dit gebied krijgt u nog snel een parkeervergunning. De tramhaltes 9 en 14 liggen op de hoek van de straat.

De VVE
De actieve VVE van 8 leden wordt professioneel geadministreerd door Koopsupport beheer, er wordt vergaderd, gespaard en er is een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) aanwezig. Er zit momenteel € 111.000,- in kas (voor o.a. toekomstig funderingsherstel.) Van 2000 tot 2015 is er meetbouten onderzoek geweest op nr 12-14, deze zijn door deskundigen als normaal beoordeeld. Servicekosten € 113,- per maand inclusief: VVE beheer, watergeld, reservering grootonderhoud en opstalverzekering complex. (per 2016 stijgen deze met ca. 20 euro).

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-6 gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 64 m2 BVO en 57 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud 211 m3.
* De bijdrage aan gezamenlijk grootonderhoud via de VVE bedraagt 1/10 deel.
* Voorzien van houten parketvloer met vloerisolatie 10 db.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel HR, uit 2010.
* De verkoper zal een EPA certificaat 'D' overhandigen aan de koper.
* Status: eigenaar bewoner.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl