Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Wijkhuizen makelaars, uw positieve makelaar

Rene Wijkhuizen, makelaar-taxateur

Wie zijn wij?

RenÚ Wijkhuizen studeerde na de Hotelschool af aan de Hogeschool voor Toerisme & Verkeer. Hij werkte bij de KLM. Hierna als co÷rdinator in de personeel- en arbeidsbemiddeling branche. Zijn dienstverlenende achtergrond is een pre voor uitoefening van het makelaarschap. RenÚ woont 22 jaar in Amsterdam en is alweer 11 jaar werkzaam in de lokale onroerend goed markt. Hierdoor beschikt hij over een groot netwerk. Hij is in 2007 zijn eigen makelaarskantoor gestart in Amsterdam. Where else? De interessantste stad op architectonisch en bouwkundig gebied.

RenÚ is gediplomeerd en beŰdigd als makelaar-taxateur. Hij is aangesloten bij de NVM, de MVA (makelaarsvereniging Amsterdam) en als als taxateur bij het NWWI (Nationaal Woning Waardering Instituut) en het Vastgoedcert. Hij heeft veel werkervaring opgedaan in alle Amsterdamse buurten. Een grote diversiteit aan klanten bemiddeld en veel appartementen getaxeerd. RenÚ is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxeren op de woningmarkt voor particulieren.

Onze krachten gebundeld; mijn partner Paul van Dijk is in ons kantoor in de Helmersbuurt een waardevolle aanvulling als assistent in de makelaardij. U zult hem zeker aan de telefoon spreken.