Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Nieuwe Keizersgracht 29 - III AMSTERDAM, Plantagebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1961
Wijk  :  Plantagebuurt
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, in centrum
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  274 p/mnd
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  224 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
*** Nieuwe Keizersgracht 29-III te 1018 VA Amsterdam ***

3 KAMERAPPARTEMENT MET LIFT, 2 SLAAPKAMERS EN BALKON OP DE 3E VERDIEPING AAN DE GRACHT

WONING IS AL VERKOCHT!!!

Wonen aan de gracht in een appartementencomplex met lift, een licht 3 kamerappartement met grote ramen aan het water van de Keizersgracht. Je kijkt mooi weg op monumentale panden. Gelegen in de geliefde Plantagebuurt dicht bij Natura Artis, Hortus Botanicus, het Wertheinpark, het Waterlooplein, de metro op de Wibautstraat, Theater Carre en de Amstel. In dit gebied krijgt u nog snel een parkeervergunning. De Bruynzeel keuken is nog een ontwerp van Piet Zwart. De badkamer is apart van het toilet. Het toilet is nog geheel origineel van uit de oplevering. Er zijn twee slaapkamers waarvan een aan de achterzijde aan het balkon.

Indeling
Entree complex, trap of lift naar de 3e verdieping. Entree woning, hal met intercom. Meterkast. Woonkamer aan de grachtzijde met zuid ligging en prachtig licht en uitzicht. Slaapkamer aan de grachtzijde. Apart toilet. Badkamer voorzien van douche, wastafel en ruimte voor een wasmachine. Dichte keuken aan de achterzijde met deur naar balkon. De keuken is nog authentiek, een ontwerp van Piet Zwart Ruime slaapkamer aan de tuinzijde met ruimte voor grote kledingkasten. Het balkon ligt op het noordwesten met middagzon.

Installaties
Warm water via geiser en verwarming middels blokverwarming. Voorzien van lift, intercom, kabel tv en vloerisolatie.

De VVE
De actieve VVE van 9 leden wordt professioneel geadministreerd door Ter Linden & Heijer. Er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP en huishoudelijk reglement aanwezig. ruime kasreserve is aanwezig. Servicekosten € 274,- per maand en nog € 70,- voorschot stookkosten. Inclusief VVE beheer, reservering grootonderhoud, watergeld, schoonmaak algemene ruimtes, onderhoud abonnement & elektra liftinstallatie, opstal/WA verzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-18, gelegen op eigen grond
* Woonoppervlakte 76 m2 BVO en 70 m2 GO (gemeten conform Nen2580), balkon 6,5 m2 en inhoud ca. 224 m3.
* De verkoper zal een EPA certificaat E overhandigen aan de koper.
* Gelegen in een beschermd stadsgezicht.

English text

living on a surprisingly quiet canal in an apartment complex from 1961 with a lift. This 3 bedroom apartment with balcony, 2 bedrooms, located in the Plantage neighborhood. Living space 70 m2. Own ground.

Living on the canal in an apartment building with elevator, a bright 3 bedroom apartment with large windows to the water of the Keizersgracht. You look beautiful away to monumental buildings. Located in the popular Plantagebuurt close to Natura Artis, Hortus Botanicus, the Wertheinpark, Waterloo Square, the subway on the Wibautstraat, Theater Carré and the Amstel. In this area you can easily find parking. The Bruynzeel kitchen is designed by Piet Zwart. The bathroom is separate from the toilet. The toilet is still completely original. There are two bedrooms, one at the back of the balcony.

Division
Complex entrance, stairs or elevator to the 3rd floor. Entrance, hall with intercom. Living on the canal side with south facing and beautiful light and views. Bedroom on the canal side. Separate toilet. Bathroom with shower, sink and space for a washing machine. Modern kitchen at the rear with door to balcony. The cuisine is authentic, designed by Piet Zwart Spacious bedroom on the garden side with space for a large wardrobes. The balcony is on the northwest side with afternoon sun.

Installations
Hot water via a geyser and heating by collective heating system. With elevator, intercom, cable TV and floor insulation.

The owners association
The active owners association of 9 members is professionally administered by Ter Linden & Heijer. They saved and there is a MJOP and bylaws are present. Large cash reserve is present. Service costs € 274, - per month and € 70, - heating costs advanced payment. Including owners association management, reservation and maintenance, water money, cleaning public areas, elevator maintenance contract & electricity, home / liability insurance complex.

Particulars
* Condominium A-18, located on private land.
* Surface area 76 m2 BVO and 70 m2 GO, (measured according NEN2580) balcony 6,5 m2, capacity about 224 m3.
* Seller will deliver an EPA certificate E to the buyer.
* Located in a protected area.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl