Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Maasstraat 24 - III AMSTERDAM, Rivierenbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 91 p/m
Bouwjaar  :  1928
Wijk  :  Rivierenbuurt
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  91 p/mnd
Woonoppervlakte  :  90 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  285 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  gang, hal, balkon
Omschrijving:
*** Maasstraat 24-III te 1078 HK Amsterdam ***

Dit ruime appartement op de derde etage van ca. 90 m2 met balkon op het westen, bevindt zich in een zeer gezellige winkelstraat in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Het beschikt over twee ruime slaapkamers, eetkamer & zitkamer en suite en twee badkamers. Ook is het voorzien van een eikenvloer en dubbelglas.

Gelegen in de typische jaren 30 bouw van de Rivierenbuurt op de 3e verdieping. Dit biedt extra licht en fraai uitzicht in de sfeervolle winkelstraat. De woning is licht en kan nog naar eigen inzicht opgeknapt worden wat betreft schilderwerk en evt. een nieuwe keuken. De oorspronkelijke schouw en 4 inbouwkasten en de paneeldeuren zijn nog aanwezig. De locatie is top, met de Hergo slager, Albert Heijn, en diverse buurt restaurants/cafés direct voor de deur. Op de begane grond is de kaaswinkel Tromp gevestigd. Prima parkeer gelegenheid op het plein en de tramhalte ligt om de hoek.

Indeling
Zeer net entree trappenhuis. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Badkamer met luxe douche, toilet en wastafel. Ruime slaapkamer aan rustige achterkant, met tweede badkamer met luxe ligbad (jacuzzi), toilet en wastafelmeubel. Tweede ruime slaapkamer aan voorzijde, met een inbouwkast. Nette keuken, met toegang tot het balkon, voorzien van een vaatwasser, inbouw combi-magnetron, inbouw koelkast en vriezer, 4-pits kookplaat en ruimte voor de wasmachine. Grote living met drie inbouwkasten en schouw. De eetkamer is voorzien van openslaande deuren naar het balkon met kast, gelegen op het westen. In het appartement ligt een eiken houtenvloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Dit appartement is gelegen in de gezellige Rivierenbuurt van Amsterdam. Dit appartement is omringd door een ruim winkelaanbod, vele gezellige restaurant en de supermarkt. In de nabije omgeving treft u de Rai, het Mirandabad, de Albert Cuyp markt, M L Kingpark en de Zuidas/WTC. De woning is uitstekend bereikbaar. Zowel de tram naar het centrum als bus stoppen om de hoek en er is een goede aansluiting op zowel de A10, de A2, de A4 en de A9.

De VVE
De actieve VVE van 5 leden wordt professioneel geadministreerd door Inxx Vastgoed, er wordt vergaderd, gespaard. Servicekosten ca. € 91,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud, elektra trappenhuis ,watergeld en opstalverzekering pand.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-5 gelegen op erfpachtgrond. Lopend tijdvak tot 2052 met een jaarlijkse canon van € 989,65 onder de algemene bepalingen van 2000 van Amsterdam.
* Woonoppervlak 97 m2 BVO en 90 m2 GO (conform Nen2580), balkon 5 m2. Inhoud 285 m3.
* In 2005 zijn o.a. de leidingen van gas, water, riolering en elektra vernieuwd.
* Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas en vloerisolatie.
* Funderingscode II is afgegeven in 2002, een funderingsrapport hiervan is beschikbaar.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel, Intergas uit 2005.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl