Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Lomanstraat 79 HS- I-II AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel benedenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1913
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  222 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Inhoud  :  864 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuid, 85 x 61.70 m
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, hal, stookruimte, berging, provisieruimte, wasruimte
Omschrijving:
*** 3 Laags benedenhuis met tuin aan de Lomanstraat 79-hs te 1075 PX Amsterdam oud-zuid ***

Royaal en karakteristiek drie dubbel benedenhuis met 9 kamers, 5 slaapkamers, balkon, erker en een fraaie achtertuin op het zuiden. Gelegen in de prachtige Lomanstraat in gewild oud zuid op eigen grond. Zeer geschikt als familiehuis of praktijk/bedrijf aan huis.

Het ruime huis beschikt nog over diverse authentieke details zoals: paneeldeuren, glas in lood ramen, toilet op troon, inbouwkasten, een living 'en suite' met originele schouwen. Tevens is het voorzien van veel bergruimte, een wasruimte, een walk-inn closet en een fraaie entree. Desgewenst naar eigen smaak te verbouwen met bijvoorbeeld een woonkeuken aan de tuin. De slaapkamer en de tuinkamer zijn voorzien van airconditionings. De entree is fraai en in originele staat naar de woonverdieping toe.

Het pand op eigen grond uit 1913 ligt in de geliefde Willemsparkbuurt. De straat is bekend om zijn oude platanen en ruime parkeergelegenheid. Zowel de hippe Amstelveense weg als het Emmaplpein/Valeriusplein als de Cornelis Schuytstraat liggen op loopafstand. De Jumbo supermarkt ligt om de hoek. Kortom een perfecte woonlocatie.

Indeling
Entree aan straat met trap naar de woonverdieping en/of naar de verdiepte parterre: woonkeuken met zwart/witte tegelvloer en hoekkeuken voorzien van Miele apparatuur. Inpandige berging cq. bijkeuken met plaats voor wijnkast, koelkasten en cv opstelling. Trapkast. Berging met meterkast onder de entree. Apart toilet, een zg. 'plee op troon'. Ruime kamer aan tuinzijde met openslaande deuren. Werk kamer met inbouwkast. De achtertuin van ca 53 m2 ligt op het zuiden en is fraai aangelegd met terras en veel groen. Living met hoge plafonds op eerste verdieping bestaande uit een woon/eetkamer 'en suite' met inbouwkasten en schuifdeuren. De radiatoren zijn weggewerkt met omkasting. Tevens is de schouw nog aanwezig. Studeerkamer aan de tuinzijde met inbouwkast. Hal met apart toilet. Trap naar parterre en trap naar de 2e etage: Ook deze is 13 meter diep. Gang, grote badkamer met raam aan tuinzijde, uitgerust met ligbad, aparte douce en wastafelmeubel. Masterbedroom met een grote walk-in closet, de droom van elke vrouw (en man) met een balkon aan de tuin met openslaande deuren. Grote slaapkamer met erker met glas-in-lood ramen aan de straatzijde met originele schouw. Slaapkamer aan de straatzijde met een inbouwkast.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Deze locatie in de geliefde Willemsparkbuurt bevindt zich ter hoogte van het Valeriusplein en de Amstelveenseweg, op 200 meter van de ingang Vondelpark. Dit deel wordt omringd door het Vondelpark, de Zuid-as, het WTC en de vele culturele uitgaansmogelijkheden als: Concertgebouw, Van Goghmuseum en Stedelijk museum. Op loopafstand
van diverse buurtcafés en restaurants als: Mech, De Joffers, Pain Quotidien en Van Dam. Zeer gunstig gelegen t.o.v. de ring A-10 via het Stadionplein (S108) of Overtoom (S106).

De VVE
De VVE bestaat uit slechts 2 leden en is niet actief. Het is ingeschreven in de Kamer van Koophandel. De lasten worden achteraf omgeslagen. Het aandeel van het object is 3/5e in de VVE. De opstalverzekering met WA loopt via Leons.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-1 gelegen op eigen grond.
* Bouwjaar 1913.
* Woonoppervlak 252 m2 BVO en 222 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 864 m3. De tuin is ca. 53 m2.

English text

*** 3 floors/ groundfloor house with garden at Lomanstraat 79-hs te 1075 PX Amsterdam oud-zuid ***

Spacious and characteristic ground floor house of 3 floors, 9 rooms, 5 bedrooms, a balcony, bay window and a green south-facing backyard. Located in the beautiful Loman Street in popular Oud-Zuid. Very suitable as family home or combined with business. The spacious house still has several authentic details like: paneled doors, stained glass windows, toilet 'on throne', fitted wardrobes, a living 'en suite' with original sheds. There is plenty of storage space, a laundry room, a walk-in closet and a beautiful entrance. If desired, you can renovate for example, a kitchen to the garden. The bedroom and the garden rooms are air-conditioned. The entrance is in the original state with acces to the living room.

The building from 1913 is located in the popular Willemspark neighborhood. The street is famous for its old plane trees and ample parking. Both the hip Amstelveense weg and the Emmaplpein / Valerius square as the Cornelis Schuytstraat are within walking distance. The Jumbo supermarket is around the corner. In short, a perfect residential location.

Layout
Entrance from the street with stairs to the main floor and or to the deepened parterre: kitchen with black and white tile floor and corner kitchen equipped with Miele appliances. Inland storage or. Pantry with place for wine cabinet, fridges and cv arrangement. Trapkast. Storage room with meter cupboard under the entrance. Separate toilet, a so-called 'practice on throne'. Spacious garden-side room with patio doors. Work room with built-in closet. The backyard of about 53 m2 is south facing and is nicely laid out with terrace and lots of greenery. Living with high ceilings on the first floor consisting of a living / dining room 'en suite' with fitted wardrobes and sliding doors. The radiators have been cleaned with casing. The fireplace is still present. Garden-side study room with built-in wardrobe. Hall with separate toilet. Stairs to parterre and stairs to the 2nd floor: This is also 13 meters deep. Hallway, large bathroom with window on garden side, equipped with bath, separate shower and sink. Master bedroom with a large walk-in closet, the dream of every woman (and man) with a balcony to the garden with patio doors. Large bedroom with bay window with stained glass windows on the street side with original fireplace. Bedroom on the street side with a built-in closet.

Environment, car and public transport
This location in the popular Willemspark neighborhood is located near Valerius plein and de Amstelveenseweg, 200 meters from Vthe ondelpark entrance. This part is surrounded by the Vondelpark, the South axis, the WTC and the many cultural entertainment options such as: Concertgebouw, Van Goghmuseum and Stedelijk museum. Walking distance to various neighborhood cafes and restaurants such as: Mech, The Joffers, Pain Quotidien and Van Dam. Very convenient to the ring A-10 via the Stadionplein (S108) or Overtoom (S106).

The VVE
The AoO consists of only 2 members and is not active. It is registered in the Chamber of Commerce. The charges are paid afterwards. The object's share is 3/5 in the VVE. The home insurance with WA runs through Leons Assurances.

Particulars
* Condominium A-1 situated on free hold.
* Year of construction 1913.
* Living area 252 m2 BVO and 222 m2 GO (measured according to Nen2580)
* Content approx. 864 m3. The garden is approximately 53 m2.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl