Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Lange Leidsedwarsstraat 44 - D AMSTERDAM, Leidsebuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2009
Wijk  :  Leidsebuurt
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  45 p/mnd
Woonoppervlakte  :  40 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  135 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  stookruimte, balkon
Omschrijving:
*** Lange Leidsedwarsstraat 44-D te 1017 NL Amsterdam (bij Leidsegracht) ***

Idyllisch gelegen om de hoek van de Leidsegracht in een modern, vernieuwbouw complex. Een licht en sfeervol 'turn key' 2 kamerappartement met goede slaapkamer en balkon. In hartje centrum en toch rustig wonen, net achter de oude rechtbank.

Wie wil er nou niet wonen in het centrum om de hoek van de Leidsegracht? Bij de Stadsschouwburg, het Leidseplein, de grachten, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Centraler kan niet en toch heel rustig. Net om de hoek van de pittoreske Leidsegracht vind je dit vernieuwbouw kamerappartement op de 3e verdieping. Het ligt in het rustige deel van de straat. Het is slim en praktisch ingedeeld en voelt veel groter aan. Dit sfeervolle appartement ligt in een vernieuwbouw pand uit 2009. Dus zorgeloos wonen verzekerd. Wat wil je nog meer? Ideaal voor een (luxe) starter of als pied-a-terre.

Indeling
Entree complex, trap naar de 3e verdieping, meterkast, entree woning, lichte woonkamer met 3 ramen aan de straatzijde met uitzicht op de oude rechtbank. Open luxe witte keuken, deze is uitgerust met afzuigschouw, gaskookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasmachine. De slaapkamer is slim ingedeeld met vast bed en vaste kastenwand. De badkamer met raam in de uitbouw is voorzien van plaats voor wasmachine/droger, toilet, wastafel en inloop douche. Met deur naar het balkon, hip aangelegd met steigermateriaal en met zon (zuid/west). In het appartement ligt een mooie eikenhouten parketvloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
De Leidsebuurt is levendig, echter dit appartement ligt aan het begin (zonder horeca), ter hoogte van de Leidsegracht. Diverse buurtwinkeltjes, de 9 straatjes, cafés en restaurants liggen wel om de hoek. Een auto is overbodig met de diverse tramhalte en buslijnen op het Leidseplein.

De VVE
De kleinschalige VVE (nrs 42-44) wordt in eigen beheer geadministreerd. Er wordt vergaderd en gespaard. De servicekosten bedragen € 45,- per maand inclusief: reservering grootonderhoud, VVE beheer en opstalverzekering complex.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2009 vernieuwbouw complex
* Appartementsrecht A-8, gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de (aftrekbare) canon is 707,- per jaar.
* Woonoppervlakte 45 m2 BVO en 39 m2 GO (gemeten conform Nen2580)
* Balkon 5 m2 en inhoud ca. 135 m3.
* Geheel voorzien van dubbelglas, muur- en vloerisolatie.
* Nieuwe mechanische ventilatie, nieuwe elektra, intercom en kabel-tv zijn aanwezig.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl