Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Eerste Helmersstraat 200 - IV AMSTERDAM, Oud-West

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 68 p/m
Bouwjaar  :  1907
Wijk  :  Oud-West
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  68 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  189 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, dakterras
Omschrijving:
*** Eerste Helmersstraat 200-IV *** SOLD - SOLD

Eindelijk weer een 'top floor' 2/3 kamer appartement met dakterras (zuiden) te koop in de geliefde Helmersbuurt. Dit 'light and bright' appartement van 60 m2 is modern verbouwd. Ideaal gelegen in een karakteristiek pand nabij de Overtoom en de AH in oud-west.

• Pand met een nieuwe fundering
• Casco renovatieproject uit 2009
• Officieel en privé dakterras van 30 m2
• Modern appartement met grote doorzon woonkamer
• Levensloop woning, er is gemakkelijk een 2e slaapkamer te maken
• Geen bovenburen
• Energielabel A

Entree op de 4e verdieping, bergkast, hal met lichtkoepel. Meterkast. Apart toilet. Ruime slaapkamer aan de tuinzijde met aparte CV en wasmachine kast. Moderne badkamer en suite, deze is voorzien van inloop (regen) douche, handdoek radiator en wastafel. De riante L vormige woonkamer loopt van voor naar achter. De living heeft een fraaie vaste kastenwand met TV. Lounge hoek, apart eetgedeelte. Moderne open keuken aan de achterzijde. Uitgerust met RVS groot gasfornuis met oven en 6 pits. Hard stenen aanrechtblad, inbouw vaatwasser en koelkast met vriezer.
Gemakkelijke vaste trap met nieuwe grote koepel naar het zonovergoten dakterras van 30 m2. Voorzien van Bankirai houten vloerdelen en stevig hekwerk en loungehoek. Zet de BBQ maar vast klaar. In het appartement ligt een eiken houten vloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen in het middelste deel van de Helmersbuurt. Om de hoek van het Staringplein met parkeergarage. Om de hoek vind u de leuke buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen en een Albert Hein. Openbaar vervoer (bus/tramhalte) liggen op de Overtoom. Via de Kattenburgerlaan loopt zo het Vondelpark in. Hippe cafes, bars en restaurants liggen op loopafstand. Met de auto bent je via de Overtoom en het Surinameplein zo op ring A-10 op (S-106). Parkeren kunt u voor de deur in deze eenrichtingsstraat.

Bijzonderheden
* Gelegen op erfpachtgrond, AB 1966, voorwaarden gemeente Amsterdam, het tijdvak loopt tot 2032 en de canon is slechts € 54,50 per jaar.
* Bruto vloeroppervlak 68 m2, woonoppervlakte GO = 59 m2 (gemeten conform Nen2580),
* Inhoud ca. 189 m3. Oppervlak dakterras ca. 30 m2.
* Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas en vloerisolatie.
* Kleine informele Vve van 4 leden met ca. € 16.000,- reserves.
* Verwarming middels eigen cv combiketel uit 2009.

ENGLISH TEXT

Finally a 'top floor' 2/3 room apartment with roof terrace (south facing) for sale in the beloved Helmersbuurt. This bright and bright 60m2 apartment is modernly remodeled. Ideally located in a characteristic property near Overtoom and AH.

• Property with a new foundation
• Casco renovation project from 2009
• Official and private roof terrace of 30 m2
• Modern apartment with a very large living room
• Life-run house, it is easy to make a 2nd bedroom here
• Energy label A
• No upper neighbors

Layout
Entrance on the 4th floor, storage room, hall with light dome. Meter box. Separate toilet. Spacious bedroom on the garden side with separate cabinet for CV and washing machine. Modern bathroom en suite, which is fitted with walk-in shower (rain), towel radiator and sink. The spacious L- shaped living room runs from front to back. The living room has a nice wall cabinet with TV. Lounge corner, s dining area. Modern open kitchen on the backside. Equipped with stainless steel large stove with oven and 6 burners. Hard stone worktop, built-in dishwasher and refrigerator with freezer. Wide staircase with a new large roof light to the 30 m2 sun-drenched roof terrace. Features Bankirai wooden floorboards and solid fence and lounge corner. Put the BBQ on. The apartment has an oak wood floor.

Environment, car and public transport
Located in the middle of the Helmersbuurt. Around the corner of the Staring plein with parking garage. Around the corner you will find nice convenience stores for daily groceries and an Albert Hein. Public transport (bus / tram stop) is right on the Overtoom. The Vondelpark acces runs through the Kattenburgerlaan. Also a lot of cafes, bars & restaurants are around the corner. By car, you can reach the ring A-10 via the Overtoom and the Suriname plein (S-106). You can park in front of this one-way street.

Specifics
* Located on leasehold land, AB 1966, conditions of Amsterdam, The (eternal leasehold) actual period runs until 2032 and the canon (rent) is only € 54.50 per year.
* Gross floor area 68 m2, living space GO = 59 m2 (measured according to Nen2580),
* Contents approx. 189 m3. Surface roof terrace approx. 30 m2.
* Equipped with hardwood windows with double glazing and floor insulation.
* Small informal VVE of 4 members with approximately €16,000, - reserves.
* Heating via CV combi unit from 2009.
* The house has an energy label A.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl