Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Doddendaal 102 AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 92 p/m
Bouwjaar  :  1963
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  92 p/mnd
Woonoppervlakte  :  67 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  217 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
*** Doddendaal 102 te 1082 XX Amsterdam *** (see English text below)

Ruim en gerenoveerd 3 kamerappartement van 67 m2 met 2 balkons, luxe keuken en badkamer en 2 goede slaapkamers. Om de hoek van het mooiste winkelcentrum van Amsterdam: Groot Gelderlandplein.

Dit recent verbouwde 3 kamer appartement ligt op de 2e woonlaag van een degelijk kleinschalig complex van portiekappartementen aan een binnentuin. Op de begane grond liggen de bergingen. Het moderne appartement heeft een grote living een prima indeling en een balkon voor de ochtend- en een balkon voor de avond zon. De keuken en badkamer zijn vernieuwd en er zijn inbouwkasten en een ligbad. Wat wil je nog meer? Het appartement is 'turn key'.
De ligging is perfect, in een rustige straat om de hoek van het Gelderlandplein. Hier vindt u alle denkbare winkels en horeca zoals Pain Quotidien, Japanse sushi, de grootste AH van Amsterdam etc. Op loopafstand van de Zuidas/WTC met het NS treinstation naar Schiphol.

Indeling
Net trappenhuis, entree op 1 hoog: entree woning, hal met intercom, aparte kast voor wasmachine en droger. Doorzon woonkamer met balkon op het westen. Er ligt een nette laminaatvloer. Twee slaapkamers aan de tuinzijde, beide met een inbouwkast. Apart toilet. De keuken is vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur (oven, vaatwasser, gaskookplaat, RVS afzuigkap) met deur naar een balkon op het oosten. Badkamer met raam, deze is uitgerust met wastafel en ligbad. Eigen berging in de onderbouw.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gezien de ligging nabij de Zuid-as is het zeer geschikt voor een starter, werkend persoon, een stewardess of een stel. Ook is het hier nog gemakkelijk te parkeren. Nabij de Hightech kantoren van de Zuid-as als internationaal zakencentrum. Inmiddels zijn hier vele voorzieningen aanwezig zoals een Hema, AH to go, horeca en hippe restaurants. Naast het Gelderland Plein vind je ook leuke buurtwinkels op het Olympiaplein (Le Fournil, L Amuse en Marqt), de Stadionweg of de Beethovenstraat. Ook heel centraal voor de Vrije Universiteit, het VU ziekenhuis of Amstelveen. Alle transportmiddelen liggen voor de deur. De metro lijn 5 naar de stad, het Leidseplein en het CS.
Of per auto direct de ring A-10 op (S108).

De VVE
De actieve VVE wordt professioneel geadministreerd door Alliantie VVE Diensten., er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Servicekosten ca. € 92,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud, schoonmaak algemene ruimtes en opstalverzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-19 (woning) en A-88 (berging) gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Deze is afgekocht tot 2059!
* Woonoppervlakte 74 m2 BVO en 67 m2 GO (gemeten conform Nen2580),
* balkons ca. 7 m2, berging 7 m2 en inhoud ca. 217 m3.
* Geheel voorzien van dubbelglas.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel, vernieuwd in 2014

ENGLISH TEXT

Spacious and renovated 3 room apartment of 67 m2 with 2 balconies, a luxury kitchen and bathroom and 2 good size bedrooms. Around the corner of Amsterdam's most beautiful shopping mall: Groot Gelderlandplein. This recently remodeled 3 room apartment is located on the 2nd floor of a decent little-scale complex of apartments on a courtyard garden. On the ground floor are the storage facilities. The modern apartment has a large living, a good layout and one balcony for the morning- and a second balcony for the evening sun. The kitchen and bathroom are renewed and there are fitted wardrobes and a bathtub. What else do you want? The apartment is 'turn key'.
The location is perfect, in a quiet street around the corner of the Gelderland Plein. Here you find all conceivable shops and restaurants such as Pain Quotidien, Japanese sushi and Amsterdam's largest AH. Within walking distance of the Zuidas / WTC with the NS train station to Schiphol.

Layout
Proper staircase,: entrance hall, hall with intercom, separate closet for washer and dryer. Wide living room with balcony to the west. There is a neat laminate floor present. Two bedrooms on the garden side, both with fitted wardrobes. Separate toilet. The kitchen is renewed and equipped with appliances (oven, dishwasher, gas hob, stainless steel extractor hood) and a door to a balcony to the east. The bathroom with window, is equipped with sink and bathtub. Own storage in the substructure.

Environment, car and public transport
Given its location near the South axis, it is very suitable for a starter, working person, a flight attendant or a couple. It is also easy to park here. Near the Hightech offices of the South axis as an international business center. Meanwhile, here are many amenities like a Hema, AH to go, restaurants and hip cafes. Next to the Gelderland Plein you will also find nice neighborhood shops on the Olympic Stadium (Le Fournil, L Amuse and Marqt), de Stadionweg or de Beethovenstraat. Quite central to the Vrije Universiteit, the VU hospital or Amstelveen. All transport means are at your doorstep. The metro line 5 into the city, Leidseplein and the CS. Or by car, with acces to A-10 directly on (S108).

The VVE
The active VVE is professionally administered by Alliance VVE Services., There is a meeting, savings and an MJOP is present. Service costs approx. € 92, - per month including: VVE management, reservation maintenance, cleaning general areas and building insurance complex.

Specifics
* CondominiumA-19 (house) and A-88 (storage) located on the leasehold of the municipality of Amsterdam.
* This has been paid off until 2059!
* Living area 74 m2 BVO and 67 m2 GO (measured according to Nen2580), Balconies about 7 m2,
* storage space 7 m2 and contents about 217 m3.
* Fully equipped with double glazing.
* Hot water and heating via a individual CV combi set, renewed in 2014,
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl