Onze courtage

Deze is gebaseerd op de hoeveelheid werk versus tijd. Bij aankoop of verkoop ligt het tarief tussen de 1% en 1,5% ex. btw, afhankelijk van opdracht en segment. Een vast bedrag kan ook of een deelopdracht. Bij een combinatie van zoekopdracht en verkoopopdracht bieden we een interessante korting! Voor taxatierapporten rekenen we een promillage van de waarde of een vast bedrag, met als minimum € 600,- euro ex btw. Bij NWWI rapporten komt hier de verplichte consumentafdracht van € 40,- nog bij.

Deelopdrachten

Wat kunt of wilt u zelf doen in de aankoop- of verkoopfase? Als u geen all-in pakket nodig heeft bieden wij ook deelproducten. U wilt bv. zelf zoeken bij aankoop. Of u heeft uw droomwoning al gevonden, maar hoe nu verder? Of u kan alle bezichtigingen zelf te doen bij verkoop? Uw eigen inbreng is van invloed op de prijs. U schakelt ons in een later stadium in, met korting op de courtage als gevolg. Deze ligt dan tussen de € 3250,- en € 3750,- Neem voor een deelopdracht en vrijblijvende offerte HIER contact met ons op!

No cure no pay en ex btw

Wijkhuizen makelaars hanteert het ‘no cure no pay’ systeem. U betaalt pas courtage bij een succesvolle transactie via de levering bij de notaris. Bij ons ook geen inschrijvingskosten.