Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Diensten

Wijkhuizen makelaars o.g.

Aankoop

Een huis zoeken op internet is vrij transparant? Maar veel zoekers komen niet verder dan weken ‘searchen’ op Funda. Conform uw zoekprofiel bezichtigen we samen en evalueren de woningen. We waarderen de nieuwe woning en de prijs. Onze meerwaarde ligt niet alleen in de match: juiste prijs-woning. Wijkhuizen makelaars geeft u helder advies, antwoorden en zekerheid. Zo verdienen we onszelf terug.
Lees verder

Taxaties

Dit betreft geen simpele optelsom. Wij verzorgen snel een volledig, onafhankelijk en door alle banken geaccepteerd (regulier) taxatierapport inzake: financiering, oversluiten bestaande hypotheek, verbouwing, afwikkeling van een scheiding, verweer op WOZ aanslag. De kosten hiervan zijn normaliter fiscaal aftrekbaar. Zie hieronder onze tarieven!
Lees verder

Verkoop

Verkopen gaat niet meer vanzelf in deze tijd. Uw huis te koop zetten of daadwerkelijk verkopen zijn twee verschillende zaken. Wij volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet. Zo bent u verzekerd van ons deskundig advies.
Lees verder

Verhuur

Wij bemiddelen ook bij tijdelijke huurcontracten voor geliberaliseerde (gemeubileerde) woningen voor hoofdzakelijk expats in Amsterdam. Wij bemiddelen niet in sociale huurwoningen.
Lees verder

Tarieven

Deze is gebaseerd op de hoeveelheid werk versus tijd. Bij aankoop of verkoop ligt het tarief tussen de 1% en 1,5% ex. btw, afhankelijk van opdracht en segment. Een vast bedrag kan ook of een deelopdracht. Bij een combinatie van zoekopdracht en verkoopopdracht bieden we een interessante korting!
Lees verder