Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

De Rijpgracht 5 - II AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1935
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Inhoud  :  160 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
DIRECT VERKOCHT !!!

*** De Rijpgracht 5-II te 1056 XP Amsterdam ***

Geheel gerenoveerd en sfeervol 3 kamer appartement met balkon en zijkamer aan het water van de leukste gracht in Bos en Lommer. In 2010 is het pand gemoderniseerd en gesplitst in appartementen.

Dit ' feel good' appartement op de 2e verdieping is licht door de 3 ramen aan de gracht. Het balkon ligt op het zuiden. Het is 50 m2 groot en heeft een zeer goede indeling met een grote slaapkamer. Ook zijn de paneeldeuren en de schouw uit de jaren 30 nog aanwezig. De huidige eigenaar heeft de keuken, vloer en badkamer nog vernieuwd in 2012. Intern is het dus ook in prima staat, je kunt er zo in.

Indeling
Entree pand, net trappenhuis, 2e verdieping, entree woning, hal, apart toilet, L vormige woonkamer aan de gracht. Met opengebroken zijkamer met inbouwkast. Dit kan gemakkelijk een 2e slaapkamer worden. Ruime slaapkamer aan de tuinzijde met openslaande deuren naar het balkon. Badkamer en suite, met wastafelmeubel en douche. Dichte keuken met deur naar het balkon met balkonkast. De vernieuwde keuken is landelijk en voorzien van 5 pits gaskookplaat, Siemens combi oven, Siemens wasmachine (inbouw), koelkast en afzuigkap. In het appartement ligt een hard houten scheepsdeck vloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen in het beste stuk van Bos en Lommer, dicht bij de Jan van Galenstraat en het Foodcentre. Een prachtige locatie aan het water. Wie wil er nou niet aan de gracht wonen!Binnen 5 minuten ben je op het Hugo de Grootplein ende Jordaan. Dit geldt ook voor het Westerpark.Parkeren kan hier nog makkelijk en voor de deur.De stad uit gaat snel via de S103/ ring A-10.

De VVE
De kleine VVE van 3 leden wordt geadministreerd door een der eigenaren (Libra BV). Dit appartement maakt 1/6e deel uit in de VVE. De voorgevel is nog geschilderd in 2015. De VVE kosten worden jaarlijks omgeslagen over de eigenaren.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-3 gelegen op erfpachtgrond met nieuw tijdvak tot 2058.
* De canon is jaarlijks slechts euro 372,- en fiscaal aftrekbaar ook.
* Woonoppervlakte 55 m2 BVO en 50 m2 GO (gemeten conform Nen2580), inhoud ca. 160 m3.
* Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en vloerisolatie.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl