Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Bosboom Toussaintstraat 2 - III AMSTERDAM, Helmersbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 126 p/m
Bouwjaar  :  1893
Wijk  :  Helmersbuurt
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  126 p/mnd
Woonoppervlakte  :  100 m²
Inhoud  :  365 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, balkon
Omschrijving:
*** Bosboom Toussaintstraat 2-III & IV te 1054 AR Amsterdam ***

OP EEN PRACHTIGE EN GEWILDE LOATIE LIGT DIT DUBBEL BOVENHUIS MET DAKTERRAS EN BALKON EN 2 GOEDE SLAAPKAMERS. ONDERDEEL VAN EEN KARAKTERISTIEK PAND UIT 1893 OP EIGEN GROND IN DE GELIEFDE HELMERSBUURT.

Zeer charmant en licht 3 kamer appartement verdeeld over 2 verdiepingen gelegen op de 3e en zolderverdieping, met eigen entree vanaf 2 hoog, in een authentiek pand. Gelegen in de mooie en groene Bosboom Toussaintstraat met oude bomen. Opvallend is het brede balkon aan voorgevel met 3 pilaren. De houten vloer, paneeldeuren en de plafonds maken dit appartement bijzonder karakteristiek. Alle vertrekken zijn royaal en licht te noemen. De zolder heeft een hoog zadeldak met nog spanten. Dit zonnige, 3 kamerappartement ligt om de hoek van de Nassaukade en De Jordaan.

Indeling
Entree pand, brede trap naar de 2e verdieping, entree woning, interne trap naar 3 hoog. Ruime eet-woonkeuken aan de achterzijde in de uitbouw. De keuken is modern en voorzien van RVS afzuigschouw, gasfornuis met hete lucht oven, vaatwasser en koelkast met vriezer. Hal met apart toilet (met raam) en kast voor de wasmachine en droger.
De lichte living in L vorm heeft een schouw en dubbele openslaande deuren naar het balkon met 3 unieke pilaren. Door de ramen in de achtergevel is het extra licht. Trap naar de zolder met een hoge kap, dus hoge plafonds. Kast voor cv. De badkamer (met raam) is uitgerust met aparte douche, ligbad, wastafel, terrazzo vloer en (2e) toilet. Twee ruime slaapkamers. Deur vanuit de hal naar het heerlijke privé dakterras van ca. 16 m2 met veel (middag en avond) zon. In het appartement ligt een eiken lamelparketvloer.

Omgeving
Het is superfijn wonen in de Helmersbuurt. Op steenworp afstand van de drukke binnenstad. De locatie is ideaal voor iedereen die maximaal wenst te genieten. 'De Helmers' is nog echt een buurtje. Je bent dichtbij alle (culturele) mogelijkheden van de binnenstad. Op loopafstand van het Leidseplein (Stadsschouwburg, Paradiso, Nieuwe de La Mar Theater en het Americain Hotel). En dan de Jordaan. Denk aan de Elandsgracht en de 9 Straatjes met al hun gespecialiseerde winkeltjes. Of de Overtoombuurt met diverse boetieks, cafés, Albert Heijn en diverse take-aways. Niet te vergeten het Vondelpark. De centrale ligging geldt ook voor de Kinkerstraat met de Foodhallen. Het appartement is prima bereikbaar per auto (Overtoom). Ook voor uw bezoek, dat kan parkeren in de 'Q-parking' op de Marnixstraat.

De VVE
Actieve kleine VVE van 11 leden wordt beheerd door Het nieuwe VVE beheer Amsterdam. Er wordt vergaderd en gespaard voor groot onderhoud. De servicekosten zijn € 126,- per maand. Er is een huishoudelijk reglement van kracht. Er is een fundering rapport aanwezig.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht, gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 117 m2 BVO en 100 m2 GO (conform Nen2580),
* Exclusief het balkon (4 m2) en het officiele dakterras (ca 16 m2).
* Aanleg van een gas openhaard in de living is voorbereid.
* Geheel voorzien van dubbelglas.

ENGLISH TEXT

In a beautiful and popular location we sell this double upper house with balcony and roof terrace and 2 good bedrooms. Located in a characteristic and property of 1893 on freehold in the well-known Helmersbuurt.

Very charming and light 3 room apartment divided over 2 floors located on the 3rd and 4th floor, with private entrance from the 2dn, in an authentic building. Located in the beautiful and green BosboomToussaintstraat with old trees. Striking is the wide front-facing balcony with 3 pillars. The wooden floor, panel doors and the ceilings make this apartment particularly characteristic. All rooms are large and light. The attic has a high saddle roof with still beams.
This sunny 3 room apartment is located around the corner of Nassaukade and De Jordaan.

Layout
Entrance, wide staircase to the 2nd floor, entrance house, internal staircase to 3 th. Spacious dining-kitchen at the backside in the extension. The kitchen is modern and equipped with extractor hood, gas stove with hot air oven, dishwasher and fridge with freezer. Hall with separate toilet (with window) and cabinet for the washer and dryer.
The light living in L shape has a chimney and double opening doors to the balcony with 3 unique pillars. The windows in the backside provides extra light. Stairs to the attic with a high hood, so with high ceilings. Cabinet for cv. The bathroom (with window) is equipped with separate shower, bath, washbasin, terrazzo floor and (2nd) toilet. Two spacious bedrooms. Door from the hall to the lovely private roof terrace of about 16 m2 with plenty (afternoon and evening) sun. In the apartment is an oak floor present.

Environment
It is great living in the Helmersbuurt. Just a stone's throw from the busy city center. The location is ideal for anyone who wants to enjoy to the max. 'The Helmers' is still a cosy neighborhood. You are close to all (cultural) possibilities of the city center. Within walking distance of Leidseplein (Stadsschouwburg, Paradiso, Nieuwe de La Mar Theater and the Americain Hotel). And the Jordan. Think of the Elandsgracht and the 9 Streets with all their specialized shops. Or the Overtoom area with various boutiques, cafes, Albert Heijn and various take-aways. Not to forget the Vondelpark. The central location also applies the Kinkerstraat with the Food Hallen. The apartment is easily reached by car (Overtoom). Also for your visit, you can park in the parking 'Q-parking' on the Marnixstraat.

The VVE
Active Small VVE of 11 members is managed by The New VVE Management Amsterdam. The service charge is €126,- per month. There is a household regulation applicable. There is a foundation report present.

Particulars
*Condominium, located on its own grounds.
* Living space 117 m2 BVO and 100 m2 GO (according to Nen2580),
* excluding the balcony (4 m2) and theofficial roof terrace (approx. 16 m2).
* Construction of a gas fireplace in the living is prepared.
* Fully equipped with double glazing.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl