Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Achillesstraat 132 - I AMSTERDAM, Stadionbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 85 p/m
Bouwjaar  :  1931-1944
Wijk  :  Stadionbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  85 p/mnd
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  167 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
*** Achillesstraat 132-I te 1076 RK Amsterdam-zuid ***

LICHT EN GERENOVEERD 3 KAMER APPARTEMENT MET 2 BALKONS (EEN AAN DE STRAAT EN EEN OP HET ZUID-WESTEN), 2 SLAAPKAMERS, EIKEN HOUTENVLOER EN EEN LIGBAD. GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT NABIJ DE ZUIDAS, HET WTC, DE TREIN NAAR SCHIPHOL, HET OLYMPIAPLEIN MET BUURTWINKELS EN DE STAD.

Het appartement heeft nog sfeervolle details als glas in lood ramen en paneeldeuren. Naast een balkon aan de slaapkamers is er nog een balkon. De woonkamer grenst hieraan met openslaande deuren. Het toilet is apart, en niet in de badkamer. Zeer geschikt voor een starter, single of een werkend stel. In 2004 in het kader van de splitsing is het appartement volledig gerenoveerd. Het karakteristieke pand stamt uit de jaren 30. Hier krijg je nog 2 parkeer-vergunningen per adres.

Indeling
Entree jaren 30 pand, trappenhuis naar de 1e verdieping. Entree woning, intercom, meterkast, apart toilet, 2 slaapkamers aan de tuinzijde met openslaande deuren naar het brede balkon. Het balkon ligt op het zuidwesten, dus de hele dag zon verzekerd. Gezellige woonkamer aan straatzijde met nog glas in lood ramen. Er is een half open hoek keuken. De keuken is voorzien van inbouw koelkast, gasfornuis en vaatwasmachine. De badkamer is modern en uitgerust met een ligbad, plaats voor wasmachine en droger, aparte douche en een wastafelmeubel. In het appartement ligt een eiken houtenvloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Samen met het Stadionplein, het Minervaplein en het Olympiaplein vormt dit de driehoek van de buurt nieuw zuid. De buurt kenmerkt zich door brede straten met veel parkeergelegenheid. De Stadionbuurt geeft nog 2 parkeer vergunningen af per woonadres. Het NS station Zuid/WTC is vlakbij. De tram rijdt door de Stadionweg. Hier vind je ook de grote Albert Heijn.

De VVE
De actieve en kleine VVE van 4 leden wordt professioneel geadministreerd door Velzel VVE Diensten.Er wordt vergaderd, gespaard en er is een MJOP aanwezig. Servicekosten zijn circa €85,- per maand inclusief: VVE beheer, reservering grootonderhoud en opstalverzekering van het pand. Er zijn plannen voor uitvoering van schilderwerk.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-2, gelegen op erfpachtgrond, met lopend tijdvak tot 2054, De canon is laag € 374 per jaar.
* Woonoppervlakte 59 m2 BVO en 53 m2 GO (gemeten conform Nen2580), balkons 5 en 3 m2, inhoud ca. 167 m3.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl