Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Vaartstraat 16 - III AMSTERDAM, Oud Zuid

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1912
Wijk  :  Oud Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  94 m²
Inhoud  :  310 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, balkon
Omschrijving:
*** Vaartstraat 16-III & IV te 1075 RN Amsterdam *** (SEE ENGLISH TEXT BELWO)

Gerenoveerd, dubbel bovenhuis van ca. 95 m2 met balkon en fraai dakterras. Met moderne keuken, houtenvloer en badkamer met ligbad, in een karakteristiek pand op eigen grond. Om de hoek van de Amstelveenseweg, nabij het Vondelpark en 'sjiek' Oud-Zuid.

Dit goed ingedeelde 3 kamer dubbel appartement heeft 2 goede slaapkamers, een balkon en dakterras. Het pand is gerenoveerd in 2007. Het is geheel voorzien van dubbelglas. In 2012 is het dakterras gerealiseerd, vanzelfsprekend officieel. De grote living heeft vrij uitzicht over de voormalige gevangenis. Dit wordt verbouwd voor de British School of Amsterdam. Met in/uitgang en speelterrein aan de Havenstraat. Dus geen bovenburen en verzekerd van geen overburen. De Schinkelbuurt is de afgelopen jaren enorm gewild geraakt en gezellig geworden. De bloemenstal, de visboer, de AH, Grapedistrict en buurtcafés zoals Bedier en Gent a/d Schinkel liggen op loopafstand. Dit 'light and bright' appartement hoef je niet meer te verbouwen.

Indeling
Entree pand, trap naar de tweede verdieping: entree woning, interne trap naar de 3e verdieping: doorzon woonkamer met openslaande deuren op Frans balkon en dito op balkon aan de tuinzijde. Apart toilet. Luxe en moderne keuken in de uitbouw met grote kastenwand. De keuken is uitgerust met vaatwasser, Siemens combi-oven-magnetron, Siemens koffiezetmachine, inbouwkoelkast en rvs afzuigkap. Trap naar de zolderverdieping: kast voor wasmachine en droger. Slaapkamer aan voorzijde. Slaapkamer aan tuinzijde. De badkamer is luxe en voorzien van 2e toilet, ligbad, raam en inloopdouche. Vaste trap met grote koepel naar het privé dakterras van 25 m2. Deze is degelijk aangelegd met de hele dag zon en een fraai uitzicht tot aan de Zuidas en Vondelpark. In de woning ligt een visgraat parketvloer.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen in het gezellige deel van de Amstelveenseweg. De ligging is zeer centraal: Binnen 200 meter vindt u restaurants als Ron Gastrobar, Oslo en restaurant Blauw. Of denk aan de winkels op het Hoofddorpplein. Iets verder via het Vondelpark bereikt u de gezellige Cornelis Schuytstraat. Op de Amstelveenseweg vindt u tevens een Albert Heijn en leuke buurtwinkels. Dit geldt ook voor tramlijn 2 (Koninginneweg/Zeilstraat). Aan het Haarlemmermeerplein vindt u ook tram 16 en verschillende buslijnen. Met de fiets door het park bent u binnen 5 minuten op de PC Hooftstraat of iets verder het Leidseplein. Zeer praktische gelegen voor aansluiting op de ring A-10 , A-9, A-4 Schiphol, Haarlem e.d.

De VVE
De actieve kleine VVE van 4 leden is in eigen beheer, er wordt vergaderd en gespaard. De servicekosten zijn €100,- per maand inclusief: reservering grootonderhoud en opstalverzekering/WA pand. De VVE zal dit jaar schilderwerk extern uitvoeren.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-4, gelegen op eigen grond.
* Woonoppervlakte 108 m2 BVO en 94 m2 GO (gemeten conform Nen2580),
* Dakterras 25 m2, balkon 3,5 m2 en inhoud 310 m3.
* Geheel voorzien van dubbelglas.

ENGLISH TEXT

Renovated, double upper house of 95 m2 with balcony and beautiful roof terrace.
With modern kitchen, wooden floor and bathroom with bath, in a characteristic building. Located around the corner from the Amstelveenseweg, near the Vondelpark and 'chic' Oud-Zuid.

General
This well-appointed 3 room double apartment has 2 good bedrooms, a balcony and a roof terrace. The building has been renovated in 2007. It is fully equipped with double glazing. In 2012 the roof terrace was realized, of course officially. The large living room has a nice view over the former prison. This will be re-used for the British School of Amsterdam. With entrance/exit and playground on the Havenstraat. So no upstairs neighbors and assured no other neighbors. The Schinkelbuurt has become hugely popular and has become cozy in recent years. The bloemenstal,
the viskraam, the AH, Grapedistrict and neighborhood cafés such as Bedier and Gent a/d Schinkel are within walking distance. You do not have to renovate this 'light and bright' apartment any more.

Layout
Entrance hall, stairs to the second floor: entrance house, internal stairs to the 3rd floor: large living room with patio doors on French balcony and ditto on balcony on the garden side. Separate toilet. Luxury and modern kitchen in the annex with large closet wall. The kitchen is equipped with dishwasher, Miele Combi-oven-microwave, Miele coffee machine, built-in refrigerator and stainless steel hood. Stairs to the attic: cupboard for washing machine and dryer. Bedroom at the front. Bedroom on garden side. The bathroom is luxurious and equipped with 2nd toilet, bath tub, window and walk-in shower. Stairs with large dome to the private roof terrace of 25 m2. This is well established with sun all day and a beautiful view to the Zuidas and Vondelpark. In the house is a herringbone parquet floor.

Environment, car and public transport
Located in the cozy part of the Amstelveenseweg. The location is very central: Within 200 meters you can find restaurants such as Ron Gastrobar, Oslo and restaurant Blauw. Or think of the shops on Hoofddorpplein. A little further via the Vondelpark you reach the cozy Cornelis Schuytstraat. The Amstelveenseweg offers an Albert Heijn and nice local shops. This also applies to tram line 2 (Koninginneweg / Zeilstraat). Or at Haarlemmermeerplein tram nr. 16 and various busses. By bike through the park you are within 5 minutes on the PC Hooftstraat or a little further the Leidseplein. Very practical location for connection to the ring A-10, A-9, A-4 Schiphol and Haarlem.

The VVE
The active small VVE consists of 4 members. There is meeting and a saving account. The service costs are € 100,- per month including: reservation for major maintenance and building insurance/WA building. The VVE will perform external painting this year.

Particularities
* Condominium A-4, located on private land/ free hold.
* Surface area 108 m2 BVO and 94 m2 GO (measured iaccording Nen2580),
* Roof terrace 25 m2, balcony 3.5 m2 and content 310 m3.
* Fully equipped with double glazing.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl