Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Nova Zemblastraat 427 Amsterdam, Spaarndammerbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1982
Wijk  :  Spaarndammerbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  85 p/mnd
Woonoppervlakte  :  75 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  236 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
*** Nova Zemblastraat 427 te 1013 RJ Amsterdam *** VERKOCHT - SOLD

Zeer betaalbaar wonen met veel extra's. Dit moderne en lichte 3 kamer appartement van 75 m2 met balkon (zuid) en berging ligt in de 'upcoming' Spaarndammerbuurt. Het is intern verbouwd met luxe keuken & badkamer en heeft 2 goede slaapkamers. Het is goed onderhouden en je kunt er zo in.

De Spaarndammerbuurt grenst aan Westerpark. Veel wooncomplexen uit de jaren 80 bieden comfort in de vorm van beton met isolatie en dubbelglas. Dit complex is zeer goed onderhouden en waarborgt zorgeloos wonen. Door ontwikkeling van de Houthavens met de imposante Pontsteiger is de buurt in de lift geraakt. Met name de Spaardammerstraat, om de hoek. De woning ligt op korte fietsafstand van de Jordaan en de Haarlemmerdijk. Of neem het pontje over naar de NDSM werf.

Indeling
Entree complex, trap naar de 3e verdieping, meterkast, entree woning, apart toilet, kast met cv opstelling, aparte ruime bergkast. Lichte en ruime woonkamer in L vorm. Deur naar de brede keuken met ruimte voor een tafel. De luxe keuken is voorzien van: inbouw koelkast met 3 vrieslades, vaatwasmachine, inbouw combi oven-magnetron, apothekerskast, 4 pits gaskookplaat en RVS afzuigschouw. Deur naar het brede balkon met houten vlonders en de hele dag zon. Luxe badkamer, deze is uitgerust met Eiken houten wastafelmeubel, plaats voor wasmachine, inloopdouche en handdoekradiator. Twee slaapkamers, beide gelegen aan de binnentuin, waarvan een met vaste inbouwkast. In het appartement ligt laminaat en vloerbedekking in de slaapkamers.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Er is veel gerenoveerd in de Spaarndammerbuurt. Er zijn diverse buurtwinkels en cafeetjes bijgekomen zoals de restaurants Baut en Freud. In de Spaarndammerstraat tref je de bibliotheek en de bus stopt hier ook. Je loopt zo het Westerpark in voor een picknick. Op het Westergasfabriek terrein zijn zomers diverse festivals en culturele activiteiten. In de nabije omgeving vind je het Westerdok, de Houthavens, het IJ en het Centraal Station. In de straat is een kinderspeelplaats en voldoende parkeergelegenheid.

De VVE
De actieve VVE "Suikerplein II" wordt professioneel geadministreerd door VVE Beheer Amsterdam. Er wordt vergaderd en gespaard. Een MJOP is aanwezig tot 2032. Dit jaar zijn de gevels, kozijnen, ramen en deuren geschilderd, alsmede vervanging van de platte daken. De servicekosten zijn € 85,- per maand voor o.a.: beheer VVE, reservering voor grootonderhoud, elektra en schoonmaak algemene ruimtes en opstal/glas/WA verzekering complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-54 gelegen op afgekochte erfpacht grond tot 2035 (AB 2000).
* Woonoppervlak 81 m2 bruto en 75 netto-m2 GO (gemeten conform Nen2580).
* Berging 7 m2 en balkon 7 m2, inhoud ca. 236 m3.
* Voorzien van dubbelglas en vloerisolatie: energie label C.
* Warm water en verwarming middels een eigen CV-combiketel.
* Mechanische ventilatie, intercom en kabel-tv zijn aanwezig.


ENGLISH TEXT

Very affordable house with many extras. This modern and bright 3 room apartment of 75 m2 with balcony (south) and storage is located in the upcoming Spaarndammerbuurt. It has been internally renovated with luxury kitchen and bathroom, well maintained and you can move in right away.


The Spaarndammerbuurt is adjacent to Westerpark. Many residential complexes from the 80s offer comfort by concrete with insulation and double glazing. This complex is very well maintained and guarantees carefree living. Due to the development of the Houthavens, with the imposing Pontsteiger, the neighborhood has hit the lift. Especially the Spaardammerstraat, around the corner. The house is a short bike ride from the Jordaan and the Haarlemmerdijk. Or take the ferry to the NDSM shipyard.

Layout
Entrance complex, stairs to the 3rd floor, meter cupboard, entrance, separate toilet, cupboard with cv preparation, separate large storage cupboard. Bright and spacious living room in L shape. Door to the wide kitchen with space for a table. The luxury kitchen is equipped with: built-in refrigerator with 3 freezer drawers, dishwasher, built-in oven-microwave, apothecary cabinet, 4 burner gas hob and stainless steel extractor fan. Door to the wide balcony with wooden decking and sun all day. Luxury bathroom, this is equipped with Oak wood washbasin, place for washing machine, walk-in shower and towel radiator. Two bedrooms, both located on the garden side, one with fixed built-in wardrobe. The apartment has a laminate floor and carpeting in the bedrooms.

Environment, car and public transport
Much has been renovated in the Spaarndammer neighborhood. Several local shops and cafees have been added, such as restaurants Baut and Freud. In the Spaarndammerstraat you will find the library and the bus stops here too. Walk into the Westerpark for a picnic. Summer festivals and cultural activities take place on the Westergasfabriek. In the vicinity you will find the Westerdok, the Houthavens, het IJ and the Central Station. There is a children's playground and plenty of parking in the street.

The VVE
The active VVE "Suikerplein II" is professionally administered by VVE Beheer Amsterdam. An MJOP is present until 2032. This year, the facades, window frames, windows and doors have been painted, as well as the replacement of the flat roofs. The service costs are € 85, - per month for, among others: management VVE, reserve for major maintenance, electricity and cleaning general areas and building / glass / WA insurance complex.

Particularities
* Condominium A-54 located on (ongoing) leasehold, period renews in 2035 (AB 2000).
* Surface area 81 m2 gross and 75 net m2 GO (measured in accordance with Nen2580).
* Storage 7 m2 and balcony 7 m2, capacity approx. 236 m3.
* Equipped with double glazing and floor insulation: energy label C.
* Hot water and heating through a individual CV-combi boiler.
* Mechanical ventilation, intercom and cable TV are present.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl