Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Eerste Helmersstraat 181 III- IV AMSTERDAM, Helmersbuurt

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1900
Wijk  :  Helmersbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  107 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
*** Eerste Helmersstraat 181-III & IV *** (See English text below)

Te huur een sfeervol en gerenoveerd dubbel bovenhuis met dakterras, 2 slaapkamers, luxe keuken en badkamer, 2 toiletten en grote living met Frans balkon. Dit 'light and bright' appartement van 107 m2 is modern verbouwd. Ideaal gelegen in een rustige straat in een karakteristiek pand nabij de Overtoom, Vondelpark en De Hallen in de gewilde Helmersbuurt oud-west.

Tegenover het WG terrein in de eenrichtingsstraat ligt dit geheel gerenoveerde 3 kamer appartement. Het is verdeeld over 2 verdiepingen. De living is huge, 'from front to back' en heeft inbouwkasten en een 'cozy' eetkeuken. Het appartement is luxe en voorzien van alle gemakken. Voorzien van central heating en dubbelglas. Door de aanwezige stoffering en basis meubelen is het 'easy renting'.

Indeling
Brede stoep, entree pand, trap naar de 3e verdieping. Entree woning, apart toilet, lichte doorzon woonkamer met grote inbouwkast en Frans balkon aan de straatzijde. Open grote luxe keuken aan de achterzijde met 'big stove with 6 burners', oven, SMEG koelkast, vaatwasser. Trap naar zolderetage, tweede toilet. Grote luxe badkamer, deze is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Aparte kast voor wasmachine en droger. Twee slaapkamers, waarvan een met vaste kastenwand. Vaste trap naar dak opbouw en deur naar groot privé dakterras van ca. 34 m2. Er is de hele dag zon, fraai uitzicht en afgewerkt met houten vloerdelen.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen in het mooiste deel van de Helmersbuurt. Om de hoek vind u de leuke buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen en de Albert Hein. Openbaar vervoer (bus/tramhalte) liggen op de Overtoom. Via de Kattenburgerlaan loopt zo het Vondelpark in. Hippe cafes, bars en restaurants liggen op loopafstand. Parkeren kunt u voor de deur in deze eenrichtingsstraat. Langs de Vondelkerk loopt zo het Vondelpark in of door naar de PC Hooftstraat/Museumkwartier. Met de auto rijdt u via de Overtoom en het Surinameplein zo de ring A-10 op (S-106).

Bijzonderheden
* De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
* Beschikbaar per direct.
* Woonoppervlak 107 m2 en dakterras 34 m2.
* Inclusief complete keuken en badkamer, diverse inbouwkasten en wasmachine & droger.
* Geen verhuur aan studenten, short-stay of delers.
* Huurcontract (model ROZ) voor 1 jaar of voor 2 jaar mogelijk.
* De huursom is exclusief energie/gas/licht/waterverbruik/CAI/internet/telefoon /local taxed user to municipality.
* Waarborgsom 2 maanden huur, bij aanvang huur.
* De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

ENGLISH TEXT

For rent a renovated double top floor apartment with a roof terrace, 2 bedrooms, luxury kitchen and bathroom, 2 toilets and a spacious living with French balcony. This bright and light 107 m2 apartment is modernly remodeled. Ideally located in a quiet street in a characteristic building near the Overtoom, Vondelpark and De Hallen
in the popular Helmersbuurt of oud-west. In this one-way street you find this completely renovated 3-room apartment. It is spread over 2 floors. The living is huge, 'from front to back' and has fitted wardrobes and a 'cozy' dining kitchen. The apartment is luxurious and equipped with all the conveniences. Central heating and double glazing are present. The existing furnishing and basic furniture makes it easy to rent.

Layout
Wide pavement entrance building, stairs to the 3rd floor. Entrance house, separate toilet, light living room with large built-in wardrobe and French balcony on the street side. Open large luxury kitchen at the rear with 'big stove with 6 burners', oven, SMEG refrigerator, dishwasher etc. Staircase to attic, second toilet. Large luxury bathroom, with bath tub, double sink and separate walk in shower. Separate closet for washing machine and dryer. Two bedrooms, one with fixed wardrobes. Solid staircase to roof construction and door to large private roof terrace of approximately 34 m2. There is sunshine all day, beautiful views and finished with wooden floorboards.

Environment, car and public transport
Located in the most beautiful part of the Helmersbuurt. Around the corner you will find the nice convenience stores for daily groceries and the Albert Hein. Public transport (bus / tram stop) is on the Overtoom. The Vondelpark has easily acces through the Kattenburgerlaan. Favourite cafes, bars and restaurants are within walking distance. You can park in front of this one-way street. Along the Vondel church, the Vondelpark runs on to the PC Hooftstraat / Museumkwartier. By car, drive the ring A-10 (S-106) via the Overtoom and Suriname Square.

Particulars
* The property is furnished.
* Available immediately.
* Living area 107 m2 and roof terrace 34 m2.
* Includes full kitchen and bathroom, various fitted wardrobes and washer & dryer.
* No student rentals, short-stay or friends sharing.
* Rental agreement (contract model ROZ) for 1 year or 2 years possible.
* The rent is excluding energy / gas / light / water consumption / CAI / internet / phone /local taxed user
* Security deposit of 2 months rent, at start of rent.
* The landlord reserves the right to award.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl