Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Eerste Helmersstraat 108 - I Amsterdam, HELMERSBUURT

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1889
Wijk  :  HELMERSBUURT
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse B
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  200 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
NO MORE APPOINTMENTS POSSIBLE HERE!

Te huur een super sfeervol en licht 3 kamer hoek appartement van ca. 65 m2 met een originele bedstee, 2e slaapkamer en 'en suite' met erker. Gelegen in een gerenoveerd karakteristiek pand uit 1889. Het is gemeubileerd beschikbaar. De keuken heeft een vaatwasser en in de badkamer is een wasmachine. Een top ligging in de Helmersbuurt in Oud-West om de hoek van de Overtoom en het Vondelpark. Geen verhuur aan studenten of woningdelers helaas.

Dit hoek appartement heeft maar liefst 6 ramen en naast de erker met vrij uitzicht nog een Frans balkon. Het is dus erg licht. Intern is het appartement afgewerkt met een houtenvloer, oude panelen, houten lambrisering en een 'en-suite'. Dit maakt het appartement extra 'cosy'. Slapen in een (ruim 2 persoons bed) bedstee zoals vroeger is een extra feature hier. "Kom in mn bedstee mijn liefste", leuker wordt het niet! Mede door het dubbel glas is het energielabel B. Naast de basic meubilering (alles is aanwezig) is er nog voldoende ruimte voor je privé zaken.

Indeling
Entree, trap naar de 1e verdieping. Entree woning, open keuken, voorzien van vaatwasmachine, gas koken, combi-oven-magnetron, grote koelkast en veel kastruimte. De badkamer, met raam, heeft een nieuwe douche, wastafelmeubel, toilet en een wasmachine (inclusief droger). De living bestaat uit een eetkamer met openslaande deuren en via de en-suite kom je in de zitkamer met fraaie erker met kussens. Extra slaapkamer (ideaal voor logees) met inbouwkast in de zijkamer, naast de bedstee en de aparte zeer ruime 'walk-in closet'. Daar wordt je blij van.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Rustig gelegen in een eenrichting straat Gelegen in het middelste deel van de Helmersbuurt. Tegenover het WG terrein. Om de hoek vind u de leuke buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen en een Albert Hein. Openbaar vervoer (bus/tramhalte) liggen op de Overtoom. Via de Kattenburgerlaan loop je zo het Vondelpark in. Hippe cafes, bars en restaurants liggen op loopafstand. Met de auto bent je via de Overtoom en het Surinameplein zo op ring A-10 op (S-106). Parkeren kan voor de deur in deze eenrichtingsstraat.

Bijzonderheden
* De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
* Beschikbaar per direct voor maximaal 2 personen.
* Inclusief inbouwkasten, wasmachine met droger en koelkast.
* Geen verhuur aan studenten, geen AirBnB, geen short-stay en geen woningdelers toegestaan.
* De huursom is exclusief energie/gas/licht/waterverbruik/CAI/internet/telefoon e.d. en exclusief
local taxes user municipality Amsterdam
* Waarborgsom € 3200,- bij aanvang huur.
* De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

ENGLISH TEXT

For rent a super caracteristic and light 3 room corner apartment of ca. 65 m2 with an original box bed, a 2nd bedroom and "en suite" with a bay window. Located in a renovated charming building from 1889. It is available completely furnished. The kitchen has a dishwasher and the bathroom has a washing machine. A top location in the Helmersbuurt in Oud-West around the corner from the Overtoom and the Vondelpark. Unfortunately not for rent to students and home sharing.

This corner apartment has no less than 6 windows, also a bay window with an unobstructed view an a French balcony. So it is very light. Internally, the apartment is finished with a wooden floor, old panels, wooden paneling and an "en-suite". This makes the apartment so "cozy". Sleeping in a (2 person bed) box bed like in the old days is an extra feature here. Partly due to the double glazing, the energy label is B. In addition to the basic furniture (everything is there), there is still plenty of room for your private items.

Layout
Entrance, stairs to the 1st floor. Entrance apartment, kitchen, with dishwasher, gas cooker and combi mircowave-oven. Large fridge and lots of cupboard space. The bathroom, with window, has a new shower, washbasin, toilet and a washing machine including dryer. The living room consists of a dining room with patio doors and through the en-suite you enter the sitting room with beautiful bay window, with pillows. Extra bedroom (ideal for guests) with fitted wardrobe in the side room, next to the box bed and the separate very spacious "walk-in closet". That will make you happy.

Environment, car and public transport
Quietly located in a one-way street. Located in the middle part of the Helmersbuurt, opposite the WG site. Around the corner you will find nice local shops for daily shopping and an Albert Hein. Public transport (bus / tram stop) are on the Overtoom. You walk straight into Vondelpark via the Kattenburgerlaan. Hip cafes, bars and restaurants are within walking distance. By car you reach the A-10 (S-106) via the Overtoom and the Surinameplein.

Particularities
* The property is offered furnished and furnished.
* Available immediately for up to 2 people.
* Including fitted wardrobes, washing machine with dryer and fridge.
* No renting out to students, no AirBnB, no short-stay and no home sharing allowed.
* The rent is excluding energy / gas / light / water consumption / CAI / internet / telephone etc. and excluding local
taxes user municipality Amsterdam
* Deposit € 3200,- at the start of the period.
* The landlord reserves the right to select.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl