Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Bos en Lommerweg 31 - II AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1934
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  96 p/mnd
Woonoppervlakte  :  55 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  186 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  berging, balkon
Omschrijving:
*** Bos en Lommerweg 31-II te 1055 DK Amsterdam *** (NO MORE VIEWINGS POSSIBLE)

Dit 3 kamer HOEK appartement heeft alles wat je zoekt! Het is modern verbouwd, het is 55 m2 met nog een berging en balkon. Het ligt in een gerenoveerd complex in de upcoming BOLO buurt. Het beschikt over een houten vloer, moderne keuken en luxe badkamer, dus 'ready to move in'.

Deze ruime woning, met afwijkende indeling voor een hoek, heeft een balkon aan de achterzijde en extra zij ramen waardoor het zeer licht is. Je hebt vrij uitzicht in de Nieuwpoortstraat en Bos & Lommerweg. De woonkamer heeft een erker en er zijn 2 slaapkamers. De keuken is opengebroken, deze grenst nu aan de woonkamer. Gelegen tussen de Haarlemmerweg en de Willem de Zwijgerlaan.

Indeling
Entree pand via stenen trap op 1 hoog, trappenhuis naar de 3e verdieping (2e woonlaag) . Entree woning, meterkast, woonkamer met erker en open keuken. Deze is voorzien van een combi oven-magnetron, vaatwasser, mengkraan, rvs afzuigkap 4 pits gasfornuis en koelkast. Zijkamer met inbouw kast. Ideaal als kinder/werk/studeer of logeerkamer. Vernieuwde moderne badkamer, uitgerust met toilet, inloopdouche en handdoek radiator. Ruime slaapkamer met schuifdeur en schuifdeur om de ruimte van wasmachine af te sluiten. Openslaande deuren naar balkon, een moderne wastafel en kast met wasmachine plek met cv opstelling. De woning is afgewerkt met een eiken lamelparket vloer. Individuele (fietsen) berging op de begane grond in het pand.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Gelegen aan een plantsoen aan de gezellige Bos en Lommerweg met diverse buurt winkels, horeca en theater Podium Mozaïek. Via de Haarlemmerweg zit je binnen 2 minuten op de ring A-10 of binnen 5 minuten in het Westerpark of de Jordaan. Het is ook 5 minuten fietsen naar station Sloterdijk. Er is hier nog voldoende parkeer gelegenheid voor de deur (vergunningstelsel zonder wachttijd).

De VVE
De actieve VVE van 82 leden wordt professioneel geadministreerd door Delair Vastgoed Beheer. Er wordt vergaderd, gespaard en er is een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) aanwezig. De servicekosten zijn € 96,20 per maand inclusief: reservering grootonderhoud, vve beheer, Electra trappenhuis, groot onderhoud casco en opstalverzekering/WA complex.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-62 gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot 2058.
* Woonoppervlakte 63 m2 BVO en 55 m2 GO (gemeten conform Nen2580),
* Berging ca. 7 m2 en inhoud ca. 186 m3.
* Voorzien van dubbelglas en vloerisolatie.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel uit 2009.
* Mechanische ventilatie en kabel-tv zijn aanwezig.

ENGLISH TEXT

This 3-room CORNER apartment has everything you are looking for! At 55 m2 with a storage room and balcony, the apartment is located in a renovated complex in the up-and-coming BOLO neighborhood. With wooden flooring, a modern kitchen and luxurious bathroom it is 'ready to move into' today.

The apartment, which is located between Haarlemmerweg and Willem de Zwijgerlaan, is spacious with a wonderful layout. The balcony is to the rear and there are extra windows, giving a wonderful lightness and sense of space, and unobstructed views towards Nieuwpoortstraat and Bos & Lommerweg.

Entry is via an external stone staircase leading to the first floor, the apartment is on the 3rd level (2nd floor). The apartment has an entry way, technical cupboard, living room with a bay window and a newly opened up kitchen. The kitchen is equipped with a combi oven-microwave, dishwasher, mixer tap, stainless steel hood 4-burner gas stove and refrigerator. There is also a sideroom with built-in closet, that is ideal as a work /child/study or guest room.
Renovated modern bathroom, equipped with hanging toilet, walk-in shower, and towel radiator. Spacious bedroom with doors opening onto the balcony, a modern sink and cupboard with washing machine place with heating system. The apartment has been finished with an oak parquet floor. Individual (bicycle) storage on the ground floor of the building.

Environment
Nature, parking, and public transport located on the cozy Bos en Lommerweg with various neighborhood shops, restaurants, and theater Podium Mosaic close by. Via the Haarlemmerweg you reach A-10 ring within 2 minutes, or within 5 minutes Westerpark or Jordaan. It is also 5 minutes by bike to Sloterdijk station. There is still sufficient parking space available(permit system without a waiting time).

Association
The active VVE of 82 members is professionally administered by Delair Vastgoed Beheer. There are annual meetings, a savings account and a multi-year maintenance plan (MJOP). The service costs are €96.20 per month including: reservation major maintenance, vve management, electra staircase, large maintenance hull and home insurance /responsibility complex.

Particulars
* Condominium A-62 located on 'paid off' leasehold land until 2058.
* Surface area 63 m2 BVO and 55 m2 GO (measured in accordance with Nen2580),
* storage approx. 7 m2 and capacity approx. 186 m3.
* Equipped with double glazing and floor insulation.
* Hot water and heating through a CV-combi boiler from 2009.
* Ventilation and cable TV are available.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
  • Eerste Oosterparkstraat 29III
    Amsterdam, Weesperzijde
    Vraagprijs
    € 325.000 k.k.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: https://www.wijkhuizenmakelaars.nl