Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Mercatorstraat 77 - II AMSTERDAM, De Baarsjes

Vraagprijs € 299.000 k.k.

Nieuw in de verkoop
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1927
Wijk  :  De Baarsjes
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  70 p/mnd
Woonoppervlakte  :  54 m²
Inhoud  :  163 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
*** Mercatorstraat 77-II te 1056 RA Amsterdam- Baarsjes (SEE ENGLISH TEXT BELOW)

Opgelet: zeer betaalbaar wonen met veel extra's. Dit 3 kamerappartement met erker en (breed) balkon ligt in het leuke deel van de Baarsjes. Het heeft 2 goede slaapkamers en is voorzien van dubbelglas en cv. De erfpacht is langdurig afgekocht. Gelegen in een rustige eenrichting straat met oude bomen en vrij uitzicht.

Perfect en sfeervol 3 kamerappartement met een goede indeling en een balkon op het zuidwesten. Gelegen in een karakteristiek complex in de bouwstijl Amsterdamse School. In de jaren 90 (en in 2004 voor de splitsing) is het extern casco gerenoveerd. Je kunt er zo intrekken of evt. een nieuwe keuken plaatsen. De slaapkamer beschikt over openslaande deuren naar het balkon. Gelegen in een mooie, net opgeknapte straat met veel bomen. Gelegen tussen de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat, beide met een ruim aanbod aan buurtwinkels.

Indeling
Entree pand en trapopgang naar de 2e verdieping, meterkast, entree woning, ruime hal met deurbel. Lichte woonkamer met erker en vrij uitzicht door de Shacklestonstraat. Zijkamer ideaal als 2e slaapkamer of werk/ studeerkamer. Badkamer met granitovloer voorzien van douche, wc en wastafelmeubel. Nette ruime keuken met cv opstelling en deur naar het balkon. Ruime slaapkamer aan de tuinzijde met openslaande deuren. Het balkon, met balkonkast, ligt over de volle breedte, op het zuidwesten, dus met middag en avondzon verzekerd. In de woning ligt een nette laminaatvloer.

Omgeving
Gelegen op goede locatie in "de Baarsjes" in stadsdeel West. De ligging is zeer gunstig t.o.v. de ring A-10 (S-105) via de Jan van Galenstraat. Om de hoek vindt u de Jan Evertsenstraat met een diversiteit aan winkels. Maar ook het Erasmuspark, het Rembrandtpark en het Sportplaza Mercator (zwembad en fitness). Parkeren kan hier nog prima voor de deur (betaald). Het appartement is goed bereikbaar per openbaar vervoer, zoals de bus of tram (lijn 7 en 13).
Het centrum ligt op 5-10 minuten fietsafstand.

VVE
De actieve VVE (Mercatorstraat 11-85) wordt professioneel geadministreerd door VVE Beheer Amsterdam. Er is een MJOP aanwezig tot 2032. Er is een huishoudelijk reglement van kracht. De servicekosten zijn € 70,- per maand.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-66 gelegen op afgekochte erfpachtgrond.
* De erfpacht is ver afgekocht tot 01-09-2054, onder de AB 2000.
* Woonoppervlak 60 m2 BVO en 54 m2 GO (GO = gebruiksoppervlak conform Nen2580), exclusief het balkon 6 m2. * Inhoud 163 m3.
* Bouwjaar ca. 1927 (Berlage stijl)
* Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas en vloerisolatie.
* Warm water en verwarming middels een eigen CV-combiketel, bouwjaar 2013.


ENGLISH TEXT

Attention, very affordable living with many extras. This 3 room apartment with bay window and (wide) balcony is located in a nice part of the Baarsjes. It has 2 good bedrooms and is equipped with double glazing and central heating. The long lease has been paid off for a long time. Located in a quiet one-way street with old trees.

Attractive 3 bedroom apartment with a good layout and a balcony on the southwest. Located in a characteristic complex in the Amsterdam School style. In the 1990s (and in 2004 before the split) the external hull has been renovated. You can withdraw or if necessary. place a new kitchen. The bedroom has French doors to the balcony.
Located in a beautiful, just refurbished street with lots of trees. Located between the Jan Evertsenstraat and the Jan van Galenstraat, both with a wide range of local shops.

Layout
Entrance hall and staircase to the 2nd floor, meter cupboard, entrance house, spacious hall with doorbell. Bright living room with bay window and unobstructed view through the Shacklestonstraat. Side room ideal as a 2nd bedroom or work / study room. Bathroom with granite floor with shower, toilet and washbasin. Neat spacious kitchen with heating unitand door to the balcony. Spacious bedroom on the garden side with French doors. The balcony, with balcony closet, is spread over the full width, on the southwest, so with afternoon and evening sun assured. In the house a laminate floor is present.

Surroundings
Located on good location in "de Baarsjes" in West district. The location is very favorable with respect to the ringA-10 (S-105) via the Jan van Galenstraat. Around the corner you will find the Jan Evertsenstraat with a variety of shops. But also the Erasmuspark, the Rembrandtpark and the Sportplaza Mercator (swimming pool and fitness). Parking is still easy here. The apartment is easily accessible by public transport, such as the bus or tram (lines 7 and 13).
The center is a 5-10 minute bike ride away.

VVE
The active VVE (Mercatorstraat 11-85) is professionally administered by VVE Beheer Amsterdam. There is an MJOP available until 2032. The service costs are € 70,- per month.

Particularities
* Condominium, A-66 located on purchased leasehold land.
* The long lease is paid off until 01-09-2054, under the AB 2000.
* Surface area 60 m2 BVO and 54 m2 GO (GO = use surface in accordance with Nen2580), excluding the balcony.
* Capacity approx. 163 m3.
* Year of construction ca. 1927 (Berlage style)
* Fully equipped with hardwood frames with double glazing and floor insulation.
* Hot water and heating through a private CV-combi boiler, from 2013.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: www.wijkhuizenmakelaars.nl