Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Jacob van Lennepkade 49 - A Amsterdam, Helmersbuurt

Vraagprijs € 1.150.000 k.k.

Nieuw in de verkoop
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 140 p/m
Bouwjaar  :  1894
Wijk  :  Helmersbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  140 p/mnd
Woonoppervlakte  :  170 m²
Inhoud  :  600 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, stookruimte, berging, wasruimte
Omschrijving:
*** Jacob van Lennepkade 49-A te 1054 ZG Amsterdam *** (SEE ENGLISH TEXT BELOW)

EEN PAREL IN DE HELMERSBUURT! OM DE HOEK VAN DE BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT DIT DUBBEL BENEDENHUIS VAN 170 M2 MET O.A. 3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 TOILETTEN EN 2 KEUKENS. EEN VOORMALIGE WINKEL-WOONRUIMTE. IN EEN KARAKTERISTIEK PAND UIT 1896, GEHEEL GERENOVEERD IN 2012. TEVENS NOG VERBOUWD IN 2016. OP EEN RUSTIGE LOCATIE, NABIJ DE BINNENSTAD. VANUIT DE LIVING MET PRACHTIG UITZICHT OP ZOWEL HET WATER VAN DE DA COSTA- ALS DE JACOB VAN LENNEPKADE. OP EIGEN GROND.

Multifunctioneel indeelbaar en bruikbaar. Zeer geschikt als familiehuis (au-pair?), combinatie wonen-werken, als 2 aparte etages, deel verhuur of een praktijk/kantoor aan huis. Op een geliefde locatie nabij de Jordaan, Elandsgracht, De Hallen en het Leidseplein.

Dit royale dubbel benedenhuis telt maar liefst 16 ramen. Daardoor is er vrij en wijds uitzicht op het water. Dit hoekpand ligt op de Alberdingk Thijmstraat en de Jacob van Lennepkade. De 3 eigenaren hebben elk hun eigen voordeur. Casco renovatie heeft plaatsgevonden in 2012. Intern is het 2 jaar geleden nog verbouwd met nieuwe keuken, houtenvloer en upgrading van de badkamers. Thans in gebruik als wonen-werken-verhuur. De eiken houtenvloer, hoge plafonds (beletage), architraven, inbouwverlichting en paneeldeuren maken dit appartement bijzonder karakteristiek. De living is 10 meter diep. Hier zijn 9 ramen. Er zijn veel bergkasten aanwezig. Rustig wonen, je hebt geen overburen en goed parkeren is mogelijk. Dit 'turn-key' huis waarborgt zorgeloos wonen. Zomers zit je heerlijk buiten – s' ochtends links, s 'avonds rechts - in de zon, op de houten banken voor de deur.

Indeling
Eigen voordeur, entree, de begane grond betreft een verdiepte parterre. Thans in gebruik als kantoor en wonen. Woonkeuken met gasaansluiting voor een kookeiland. De keuken van Siematic heeft een vaatwasmachine en veel kastruimte. Gang, slaapkamer, apart toilet, kast voor wasmachine en droger. Bergkast. Moderne badkamer uitgerust met regen douche, wastafelmeubel en handdoekradiator. CV kast, meterkast. Slaap/werk/woonkamer met tevens een raam aan de achterzijde. Beletage: (gescheiden) interne trapopgang, royale woonkamer met ramen tot aan de grond, dus wijds uitzicht op het water, Frans balkon en inbouwverlichting. Nieuwe luxe open keuken uitgerust met inbouw koelkast, magnetron, RVS afzuigschouw, spoelbak, Boretti gasfornuis 6 pits en dubbele hete lucht oven. Veel kastruimte en een composiet blad. Grote inpandige berging en een garderobe kast. Luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel(meubel) en handdoekradiator. Apart toilet. Zeer ruime slaapkamer met aparte walk in closet en werkplek. In de gehele woning ligt een brede visgraat eiken parketvloer (m.u.v. kantoor).

Omgeving
Geweldig wonen in de Helmersbuurt, op steenworp afstand van de binnenstad. Een toplocatie om ideaal om te genieten van alle (culturele) voorzieningen. Met op loopafstand de Stadsschouwburg, bioscopen, Paradiso, Nieuwe de La Mar Theater en het Americain Hotel. Even dicht bij huis vindt je de Overtoom buurt met boetieks, delicatessenzaken, restaurants, cafés, Albert Heijn en Marqt, Of de Constantijn Huijgenstraat met eettenten, de City Jumbo en take-aways. Of loop naar De Foodhallen. Niet te vergeten het Vondelpark. Ook de Jordaan ligt om de hoek. Denk aan de Elandsgracht en de '9 Straatjes' met alle gespecialiseerde winkeltjes.

Bijzonderheden
* Woonoppervlak 191 m2 BVO en 170 m2 GO (volgens Nen2580) verdeeld over 82 m2 begane grond en 87 m2 op beletage. Inhoud 600 m3.
* Kleine en gezonde vve van 3 leden (allen eigenaar bewoner). De servicekosten zijn € 140,- per maand.
* Gelegen op eigen grond.
* De gehele parterre en de 2 badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
* Rondom dubbelglas, mechanische ventilatie en CV hr combiketel 2012.

ENGLISH TEXT

A pearl in the Helmersbuurt! Around the corner from the Bosboom Toussaintstraat. Double ground floor apartment of 170 m2 with 3 bedrooms, 2 bathrooms, 2 toilets and 2 kitchens. A former store-shop-living space. In a characteristic building from 1896, completely renovated in 2012. Also rebuilt in 2016. In a beautiful and peaceful location. From the living room with spectacular views of both the water of the Da Costa and the Jacob van Lennepkade. Multifunctional and usable. Very suitable as a family home (au pair?), a combination of living and working, as 2 separate floors, partail as rental or a practice /office at home. On a perfect location near the Jordaan, Elandsgracht, De Hallen and Leidseplein.

This spacious double lower house has no fewer than 16 windows. So there is wide view of the water. This corner building is located on Alberdingk Thijmstraat and Jacob van Lennepkade. The 3 owners each have their own front door. Casco renovation took place in 2012. Internally it has been renovated 2 years ago with a new kitchen, wooden floor and upgrading of the bathrooms. Currently its in use as living - working - rental. The oak wood floor, high ceilings, architraves, recessed lighting and panel doors make this apartment particularly characteristic. The living room is 10 meters deep. Here are 9 windows. There are many storage cupboards. Living quietly, you have no neighbors in front. Good parking is possible in this one-way street. This turn-key house guarantees carefree living.
In the summer you can sit outside - on the left in the morning, on the right in the evening - in the sun on the wooden benches in front of the door.

Layout
Own front door, entrance, the ground floor is a sunken ground floor. Currently in use as an office and home. The kitchen of Siematic has a dishwasher and plenty of cupboard space. Corridor, bedroom, separate toilet, cupboard for washing machine and dryer. Storage cupboard. Modern bathroom equipped with rain shower, washbasin furniture and towel radiator. CV cupboard, meter cupboard. Sleep / work / living room with also a window at the rear.
1 st Floor: (separate) internal staircase, spacious living room with windows to the floor, so wide view on the water, French balcony and built-in lighting. New luxury open kitchen equipped with built-in refrigerator, microwave, RVS extractor hood, sink, Boretti gas stove 6 burners and double hot air oven. Lots of cupboard space and a composite top. Large storage room and a wardrobe. Luxury bathroom with rain shower and double washbasin and towel radiator. Separate toilet. Very spacious bedroom with separate walk in closet and workplace. There is a herringbone oak parquet floor throughout the property (except in office).

Surroundings
Great living in the Helmersbuurt, a stone's throw from the city center. A prime location ideal for enjoying all (cultural) facilities. With the Stadsschouwburg, cinemas, Paradiso, Nieuwe de La Mar Theater and the Americain Hotel, all within walking distance. Close to home you will find the Overtoom neighborhood with boutiques, delicatesses, restaurants, cafés, Albert Heijn and Marqt, Or the Constantijn Huijgenstraat with eateries, the City Jumbo and take-aways. Or walk to De Foodhallen. Not to mention the Vondelpark. The Jordaan is also around the corner. Think of the Elandsgracht and the "9 Streets" with all specialized shops.

The VVE
Small and healthy VVE of 3 members (owner residents). The service costs are € 140,- per month.

Particularities
Living area 191 m2 GFA and 170 m2 GO (according to Nen2580) spread over 82 m2 ground floor and 87 m2 on ground floor. Capacity 600 m3. * Located on private land. * The entire ground floor and the 2 bathrooms have underfloor heating. * Around double glazing, mechanical ventilation and CV hr combi boiler 2012.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: www.wijkhuizenmakelaars.nl