Wijkhuizen Makelaars o.g. Amsterdam
Bel ons! 020-7370730

U bent hier :

Da Costastraat 117 - 2-3-4 AMSTERDAM, Da Costabuurt

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1887
Wijk  :  Da Costabuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  131 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  411 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  toilet, balkon
Omschrijving:
*** Da Costastraat 117-boven te 1053 ZK Amsterdam ***

Een renovatie en splitsingsproject van 2 luxe woningen in de leuke Da Costabuurt in Oud-West. Aangeboden: een 3 dubbel benedenhuis bestaande uit een begane grond met bel etage en 1e verdieping met 2 balkons en een fijne achtertuin, in totaal 127 m2. En een drie dubbelbovenhuis op de 2e en 3e verdieping met zolder en dakterras mogelijk, in totaal 131 m2. Het geheel verkeert in uitstekende casco staat en is gelegen op eigen grond.

Algemeen
In 2016 is het pand intern en extern geheel gerenoveerd. Omdat het voldoet aan de kwaliteitseisen van splitsing in appartementsrechten heeft de afdeling bouw & woningtoezicht van de gemeente Amsterdam na controle in oktober de splitsingsvergunning afgegeven. Dit waarborgt zorgeloos wonen. Er zijn 2 royale drie dubbele woningen gecreëerd. Koper kan de begane grond nog naar eigen smaak verbouwen en toevoegen aan de bel en eerste etage: hierdoor ontstaat een ideaal familiehuis met 4 slaapkamers en achtertuin van ca. 126 m2. Maar een combinatie van wonen-werken-kantoor, bed & breakfast of een eigen praktijk aan huis zijn ook mogelijk. Kopers van het bovenhuis kunnen nog een dakterras realiseren. Dit is reeds privaat rechterlijk opgenomen in de splitsingsakte. Het pand dateert uit 1887 en ligt in de karakteristieke eenrichting straat parallel aan de Nassaukade. Om de hoek van de Jordaan, de Helmersbuurt en de Kinkerstraat met de hippe Food Hallen.

Indeling 2e-3e-zolder
luxe drie dubbel bovenhuis: eigen entree en trappenhuis vanaf 1 hoog: 2e verdieping: apart toilet, diepe woonkamer met openslaande deuren naar klein balkon. De luxe open keuken ligt in de uitbouw. Deze is voorzien van divers inbouwapparatuur zoals: rvs blad, vaatwasser, groot gasfornuis met 6 pits en hete luchtoven, koelkast, spoelbak en gaskookplaat. De slaapverdieping op de 3e etage bestaat uit 2 ruime slaapkamers. Een aan de staatzijde met houten inbouwkasten wand, Een master bed room (aan tuinzijde) met een wasmachine droger kast, een apart toilet, klein balkon en badkamer en suite. De badkamer is uitgerust met een aparte douche, een ligbad, groot raam en wastafelmeubel. Ook dit appartement heeft deels een eiken lamel parketvloer en een wit gelakte houtenvloer (3e) . De zolderverdieping heeft extra hoge plafonds met nog de houten spanten in het zicht. Deze is perfect voor een 3e en 4e slaap/werk/logeer kamer of als kantoor. Er is al een (3e) toilet aanwezig en een douche. Aan de tuinzijde kan de koper nog een dakterras realiseren van ca. 10 m2.

Omgeving, auto en openbaar vervoer
Samen met de Helmersbuurt vormt de Da Costabuurt de meest geliefde locatie in oud-West.
Over de brug van de Jacob van Lennepkade vind je de leuke Bosboom Toussaintstraat met cafe Teds, Pastis en cafe Toussaint. De centrale ligging net achter de Marnixstraat en Nassaukade, de Jordaan en het centrum dragen hier aan bij. Je loopt zo langs de Q parking en tramhaltes (10,7,17) de Elandsgracht op en de 9 Straatjes. Aan de andere kant ligt de Opgeknapte Kinkerstraat met supermarkt, buurtwinkels, vele restaurants (Happy Joy Joy) en natuurlijk de Food Hallen bij de Ten Katemarkt.

De VVE
De VVE wordt van rechtswege actief door (onder) splitsing en verkoop van de woningen, en zal uit 2 leden bestaan. De service kosten dienen nog vastgesteld te worden.

Bijzonderheden
* Appartementsrecht A-4 (boven 2e, 3e en zolder)
* Woonoppervlakte 3 dubbel boven = 131 m2.
* Eigen grond
* Geheel voorzien van dubbel glas.
* Nieuwe moderne badkamer, luxe keuken en eikenhouten lamelparketvloer zijn aangebracht.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Jacob van Lennepkade 49-A, 1054 ZG Amsterdam
Telefoon: 020-7370730
E-mail: info@wijkhuizenmakelaars.nl
Internet: www.wijkhuizenmakelaars.nl